Osmanlı Ocakları, Cumhuriyet Gazetesi'ni Siyah Çelenkle Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Osmanlı Ocakları, Cumhuriyet Gazetesi'ni Siyah Çelenkle Protesto Etti

Osmanlı Ocakları, Hz. Muhammed’in karikatürünü yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi’ni, gazetenin Ankara bürosunun önüne bıraktığı iki siyah çelenkle protesto etti.

24.01.2015 16:41

Osmanlı Ocakları, Hz. Muhammed'in karikatürünü yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi'ni, gazetenin Ankara bürosunun önüne bıraktığı iki siyah çelenkle protesto etti.

Osmanlı Ocakları, Cumhuriyet Gazetesi'ni Hz. Muhammed'in karikatürünü yayınladığı için protesto etmek istedi. Bunun için protestocular, Cumhuriyet Gazetesi'nin bulunduğu Ahmet Rasim Sokak girişinde toplanmaya başladı. Ellerinde çeşitli bayrak ve pankartlar taşıyan protestocular "Peygambere uzanan eller kırılsın" şeklinde sloganlar attı. Ayrıca grup rabia işaretleri yaparak salavatlar getirdi. Daha sonra yürüyüşe geçen protestocular, Cumhuriyet Gazetesi Ankara bürosuna yakın bir noktada çevik kuvvet tarafından durduruldu. Polis ekiplerinin önünde Osmanlı Ocakları adına bir basın açıklaması yapan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, daha sonra beraberindeki bir kaç kişiyle birlikte Cumhuriyet Gazetesi bürosunun önüne geldi. Büronun önüne iki siyah çelenk bırakan Canpolat, Cumhuriyet'i yaptıkları davranıştan dolayı kınadıklarını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmanlı Ocakları, Cumhuriyet Gazetesi'ni Siyah Çelenkle Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement