Öter'den Işid Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Öter'den Işid Açıklaması

Öter\'den Işid Açıklaması

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kızıltepe Hububat Merkezi Camii’nde IŞİD elemanlarının barındırıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

06.09.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kızıltepe Hububat Merkezi Camii'nde IŞİD elemanlarının barındırıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kötülükten başka bir şey bilmeyen bazı kişilerin vicdansızca, ahlaksızca Hububat Merkezi Camii'ne IŞİD çetelerinin gelip gittiği yönünde dedikodular yaydıklarını belirten Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, IŞİD'in katliamlarını kınayanların kendileri olduğunu söyledi. Öter, "Emperyalistler Siyonist İsrail'in güvenliğini sağlamak amacıyla yetiştirip, ağır silahlarla donattığı IŞİD çetesi her şeyden önce İslam imajını yok ediyor. Çocuk, yaşlı, kadın demeden insanların kafasını kesiyor. Vahşette sınır tanımayan IŞİD'ın değil elemanları, ismi bile zahirecilerin alın teri helal parayla yaptıkları camiye giremez. Tek amaçları çocukların ekmeğini, rızkını temin etmek olan zahireci esnafları böylesine büyük iftiralarla karalamaya çalışan bu azgın, ahlaksız fitneleri şiddetle lanetliyor ve yüce Allah'ın adaletine ve kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öter'den Işid Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement