Otluk Alanda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü - Son Dakika
Yerel

Otluk Alanda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

Otluk Alanda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

Marmaris ‘te, içinde terk edilmiş bir ahırından bulunduğu boş arazide kimliği belirsiz bir kişi tarafından çıkarıldığı iddia edilen otluk yangını ormanlık alana sıçramadan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

25.08.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris 'te, içinde terk edilmiş bir ahırından bulunduğu boş arazide kimliği belirsiz bir kişi tarafından çıkarıldığı iddia edilen otluk yangını ormanlık alana sıçramadan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. 500 metrekare otluk alan kül olurken polis yangını çıkardığı iddia edilen kişinin bulunması için çalışma başlattı.

Marmaris İlçesi'ne bağlı Çamdibi Mahallesi 302 sokak üzerinde içinde terk edilmiş bir ahırından bulunduğu boş arazide ki otluk alanda Pazartesi saat: 16.00 sıralarında yangın meydana geldi. Yükselen dumanları gören Mehmet Koşar'ın isimli vatandaş itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, bölgeye hareket etti. Yaklaşık 30 dakika süren çalışmalar sonucunda yangın Çam ağaçları ile kaplı ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. 500 metre kare otluk alanın kül olduğu alanda soğutma çalışması yapıldı.

Polis, görgü tanıklarının ifadesine göre üzeri çıplak, esmer tenli ve zayıf yapılı genç bir kişinin çakmakla otluk alanı tutuşturarak 20 plakalı otomobille kaçtığını öğrenerek ilçenin giriş çıkışlarını tuttu. Yapılan araştırma sonunda araç 40 dakika sonra 20 ZL 206 plakalı otomobil 135 sokak üzerinde terk edilmiş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otluk Alanda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement