Oto Esnafları Küçük Sanayi Sitesi'ndeki İş Yerlerinin Tapuları Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Oto Esnafları Küçük Sanayi Sitesi'ndeki İş Yerlerinin Tapuları Dağıtıldı

Eskişehir Oto Esnafları Küçük Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerine ait tapuların hak sahiplerine teslimi törenle gerçekleştirildi.

23.12.2013 11:53

Eskişehir Oto Esnafları Küçük Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerine ait tapuların hak sahiplerine teslimi törenle gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Güngör Azim Tuna, aynı zamanda Eskişehir Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası'nın yeni binası olan sosyal tesislerin açılışının da yapıldığı törendeki konuşmasında, sitede yer alan 3 bin 250 iş yerinin tapusunun hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Halil Kılıç ise sosyal tesislerin yapımında ve Oto Esnaflar Kooperatifi'nin başlattığı çalışmalarda kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

Dükkan sahiplerine ruhsat, 60 yaşını dolduran esnaflara da plaket verilmesiyle sona eren törene, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ile çok sayıda davetli katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Oto Esnafları Küçük Sanayi Sitesi'ndeki İş Yerlerinin Tapuları Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement