Oto Galericilerinin Şehir Dışına Taşınması - Son Dakika
Yerel

Oto Galericilerinin Şehir Dışına Taşınması

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehir dışına çıkmak istemeyen oto galericilerinin oluşturduğu Ankara Oto Galericileri Derneği’nin (ANODER) bugün gazetelere verdiği ilanın gerçekleri tamamen çarpıtmaya ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu bildirdi.

26.05.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehir dışına çıkmak istemeyen oto galericilerinin oluşturduğu Ankara Oto Galericileri Derneği'nin (ANODER) bugün gazetelere verdiği ilanın gerçekleri tamamen çarpıtmaya ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Ankara Oto Galericileri Derneği'nin (ANODER) bugün gazetelere vermiş olduğu ilan, gerçekleri tamamen çarpıtmak ve kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir. Mevcut ilanı veren gruba yıllar öncesi Gölbaşı'nda yer verdiğimiz halde kendileri istememiş ve burayı almamışlardır. Daha sonra kendileri OTONOMİ arazisini TOKİ'den satın almış ve orada inşaata başlamışlardır. OTONOMİ'yi yapan kooperatifin kendi yöneticileri arasında çıkan ihtilaf dolayısıyla 32 kişi buradan istifa ederek, yeni bir oluşumun içine girmek istemişlerdir. Olay sadece kendi aralarındaki kişisel menfaat kavgasıdır. İlanı veren ANODER yetkilileri, Ankara'da bin 500 oto galericiliği yapan esnaf olduğunu bildirmelerine karşın bu gerçeği yansıtmamaktadır. Kendilerinin oto galerici diye takdim ettiği kişiler oto galericilik adı altında başka işlerle uğraşmaktadırlar. Oto galericilerinin şehir dışına taşınmasını, bütün Ankara halkı dört gözle beklemektedir. Herhangi bir şekilde yeni galeri yapılması için bunlara yer verilmesi söz konusu değildir. Madem samimiydiler, 10 yıldır kendilerine Gölbaşı'nı teklif ettiğimiz halde niçin kabul etmediler? Amaçları süreyi uzatarak şehir dışına çıkmamaktır. Böyle bir şeyin kabulü kesinlikle mümkün değildir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oto Galericilerinin Şehir Dışına Taşınması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement