Otobüs İşletmecilerinin Talepleri Çorum Belediyesi'nde - Son Dakika
Yerel

Otobüs İşletmecilerinin Talepleri Çorum Belediyesi'nde

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Başaranhıncal, Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği’nin yeni şehirlerarası otobüs terminali hakkındaki taleplerini Belediye Başkanı Külcü'ye iletti.

17.09.2014 17:01

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği'nin yeni şehirlerarası otobüs terminali hakkındaki taleplerini Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye iletti.

Başaranhıncal, Başkan Külcü'yü makamında ziyaret ederek, Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği'nin, çevre yolu üzerine inşa edilen şehirlerarası otobüs terminali ile ilgili taleplerini içeren dosyayı kendisine sundu.

Gerek TSO'nun gerekse Çorum Belediyesi'nin, esnafın taleplerine kayıtsız kalamayacağını belirten Başaranhıncal, "Sayın başkanımız, esnafımızın talepleri ile yakından ilgilenmektedir. Talepleri içeren dosyamızı kendisine ilettik. Esnafımız için gereken neyse onun yapılacağına eminiz. Esnafımızın da gerek hizmet kalitesi olsun, gerek yeni terminalin sahiplenilmesi konusunda üzerine düşeni en iyi şekilde yapmalıdır" diye konuştu.

Başkan Külcü de Belediye Başkanlığı makamında gerek esnafına ve Çorum halkına hizmet etmek için bulunduğunu vurgulayarak, esnafın taleplerine kayıtsız kalamayacağını söyledi. Yeni terminalin bölge illerine örnek olacak mahiyette bir yapı olduğuna dikkat çeken Külcü, Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği'nin talepleriyle ilgili gerekenin yapılacağını kaydetti.

Çevre yolundaki toptancılar sitesi karşısında yapımına 2013 yılında başlanan ve yaklaşık 12 milyon liraya mal olacak yeni terminalin yıl sonuna kadar hizmete açılacağı öğrenildi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Otobüs İşletmecilerinin Talepleri Çorum Belediyesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement