Denizli'de Otobüslerde Unutulan Eşyalar İçin İnternet Sayfası - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Otobüslerde Unutulan Eşyalar İçin İnternet Sayfası

Denizli\'de Otobüslerde Unutulan Eşyalar İçin İnternet Sayfası

Denizli Belediyesi, vatandaşların belediye otobüslerinde yolculuk sırasında unuttukları veya düşürdükleri eşyalar için internet sitesinde özel bir bölüm oluşturdu.

20.01.2015 21:04  Güncelleme: 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların belediye otobüslerinde yolculuk sırasında unuttukları veya düşürdükleri eşyalar için internet sitesinde özel bir bölüm oluşturdu.

Belediyeden yapılan açıklamada Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş'nin "www.denizliulasim.com.tr" adresinde "Kayıp Eşyalar" bölümü oluşturulduğu ifade edildi.

Vatandaşların kaybolan eşyalarının kontrolü için siteyi takip edebileceklerinin bildirildiği açıklamada, sitedeki kayıtlı kayıp eşyalar listesinde en fazla ulaşım kartı, cep telefonu, tablet, MP3 çalar, kredi kartı ve kimlik gibi eşyaların bulunduğu kaydedildi.

Ulaşım ve kredi kartlarının kimlik ibrazıyla teslim edildiğinin belirtildiği açıklamada diğer eşyalarda ise seri veya IMEI numarasını gösteren fatura, marka ve model bilgisinin istendiği, eşyanın kaybedildiği gün, saat ve otobüs hattı bilgilerinin istendiği kaydedildi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de Otobüslerde Unutulan Eşyalar İçin İnternet Sayfası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement