Otobüsün Altında Kalan Yaralının İmdadına Esnaf ve Vatandaşlar Yetişti - Son Dakika
Güncel

Otobüsün Altında Kalan Yaralının İmdadına Esnaf ve Vatandaşlar Yetişti

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken belediye otobüsünün altında kalan yayayı, vatandaşlar kurtardı.

30.09.2015 20:05  Güncelleme: 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezefendi ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken belediye otobüsünün altında kalan yayayı, vatandaşlar kurtardı. Ezilme tehlikesi geçiren yaya, az daha canından oluyordu.

YARALIYA ESNAF VE VATANDAŞLAR YARDIM ETTİ

Alınan bilgiye göre, Saraylar Mahallesinde Bayramyeri'nden Devlet Hastanesi istikametine gitmekte olan Halil Ç. yönetimindeki 20 BLD 43 plakalı belediye otobüsü, Selçuk Caddesi'nde yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Muhammet Özdemir'e (43) çarptı.Özdemir'in vücudunun büyük kısmı otobüsün altında kaldı. Kazayı gören çevredeki esnaf ve vatandaşlar, otobüs altında kalan yaralıya yardıma koştu. Yaklaşık 30 kişi otobüsü otobüsü kaldırarak Özdemir'i çıkarttı.

OLAYI GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Ayaklarında kırıklar olduğu belirlenen yaralı, ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.- Vatandaşların yardım çabası kameradaYaralıyı otobüsün altından kurtaran vatandaşların yardım çabası, bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.Görüntülerde, vatandaşların yardıma koşması ve otobüsü elbirliğiyle kaldırması görülüyor.Yardıma koşan vatandaşlardan Yusuf Canşahin ile esnaf Mehmet Kalkan, kaza ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, kazayı görünce hemen yardıma gittiklerini, bir taraftan emniyet ve 112 Acil Servis'e haber verirken diğer taraftan 30-40 kişi ile otobüsü kaldırıp, yaralıyı altından çektiklerini belirtti.

Otobüsün Altında Kalan Yaralının İmdadına Esnaf ve Vatandaşlar Yetişti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otobüsün Altında Kalan Yaralının İmdadına Esnaf ve Vatandaşlar Yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement