Otomobile İsabet Eden Kurşun Torpiyodaya Saplandı - Son Dakika
Yerel

Otomobile İsabet Eden Kurşun Torpiyodaya Saplandı

SAKARYA (İHA) – Sakarya’nın Hendek ilçesinde nereden atıldığı bilinmeyen kurşun bahçede park halindeki aracın camını delerek torpidosuna saplandı.

05.07.2016 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAKARYA (İHA) – Sakarya'nın Hendek ilçesinde nereden atıldığı bilinmeyen kurşun bahçede park halindeki aracın camını delerek torpidosuna saplandı.

Edinilen bilgiye göre, Hendek ilçesi Rasimpaşa Mahallesi Muzaffer Sofuoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir ikametin bahçesindeki otomobile kurşun isabet etti. Aracın ön camını delen kurşun torpidoya saplandı. Otomobil sahibi Orhan Gümüş, durumu emniyet güçlerine bildirdi. Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri Ekibi otomobil ve yakınlarında inceleme yaptı.

Aracının ön camını delerek aracın torpidosuna saplana kurşunla maddi zarara uğrayan araç sahibi Orhan Gümüş ise, "Canımıza gelecek olan malımıza gelsin. Ancak Ramazan nedenile ve havaların aşırı sıcak seyretmesinden dolayı bahçemizde çoluk çocuk oynuyor, komşular geç vakte kadar oturuyorlar. Rastgele atılan kör bir kurşun iyi ki bir vatandaşımızın vücuduna isabet etmedi. Bu tabanca atma hırsı neden? Son pişmanlık fayda vermiyor onun için sırf nefislerini tatmin etmek adına atılan kurşuna ve atan kişiye lanet olsun" diye konuştu.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otomobile İsabet Eden Kurşun Torpiyodaya Saplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement