Otomobilin Çarptığı Bisikletli Öldü - Son Dakika
Güncel

Otomobilin Çarptığı Bisikletli Öldü

Otomobilin Çarptığı Bisikletli Öldü

Sakarya'da evinin yakınlarındaki bir fırında çalışan Doğan Ölmez, karşı tarafa geçmek istediği sırada otomobilin altında kalarak yaşamını yitirdi.

23.05.2015 13:29  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Erenler İlçesi'nde çalıştığı fırından bisikletiyle eve gitmek isteyen 26 yaşındaki Doğan Ölmez, Adapazarı- Karasu duble yolunda karşı tarafına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu öldü.

EVİNE EKMEK GÖTÜRÜYORDU

Kaza, Adapazarı-Karasu Duble Yolu, Erenler Küpçüler Kavşağı yakınlarında bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Küpçüler Mahallesi'nde oturan ve evinin yakınlarındaki bir fırında çalışan Doğan Ölmez, bu sabah işten çıktı. Evine götürmek üzere yanına aldığı ekmeklerle bisikletiyle pedal çeviren Ölmez, Adapazarı-Karasu karayolunda Erenler yönünden karşı tarafa geçmek istediği sırada Mustafa Kartal yönetimindeki 54 EK 156 plakalı otomobil çarptı.

EKMEK POŞETİ YOLA SAVRULDU

Çarpmanın şiddetiyle otomobilin ön camına çarpan Doğan Ölmez ve elindeki ekmek poşeti çarpışmanın şiddetiyle metrelerce savrulurdu. Sevk edilen 112 ekibi yerde kanlar içinde yatan gence yaptığı ilk müdahalesi sırasında öldüğünü belirledi.

YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Polis, kazanın olduğu bölgeye şerit çekerek araştırma yaparken gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Gencin acılı yakınları, yolda üzeri kapalı olan gencin cenazesinin yanına gitmek istedi ancak polis engel oldu.


Cenaze, olay yerine gelen cenaze aracıyla önce Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na, sonra da Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobilin Çarptığı Bisikletli Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • YAZIK HA: SONRADAN GÖRME ÜLKENİN ŞEREFSİZ SAYGISIZ VATANDAŞLARI VE ARAÇ SAHİPLERİ ALLAH BELANIZI VERSİN ŞİMDİ PARA VERİP 1 VEYA 2 YIL YATIP ÇIKARSINIZ ADALET SİZLER İÇİN VAR YA O GARİBANIN AİLESİNE NE OLACAK ULAN SİZİN GİBİ KANUNLARINDA SİZE EHLİYET VERENİNDE TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 13 21 Yanıtla
  • Alim hoca: İnna lillahi ve inna ileyhi raciün. Allah rahmet eylesin 14 0 Yanıtla
  • Cengiz: Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok.acı bir durum 12 0 Yanıtla
  • hatice: Tayyip gör tayyip 3 7 Yanıtla
  • kayserili.: rabbim mekanını cennet etsin ailesine sabırlar versin 8 1 Yanıtla
  • ülkemiz: araba cenazeden önce kaltığı aşağlık bir ülkede yaşıyoruz :((( 2 6 Yanıtla
  • kadir azbay: Allah gani gani rahmet etsin köylüm seni hiç unutmayacağız 8 0 Yanıtla
  • Resul: Yalan dünya... Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin...yılda 5000 insanımız hayatını kaybediyor trafikte o makas atanlar dengesizce kullananlar Allah sizi ıslah etsin... 7 0 Yanıtla
  • Harbici...: Allah rahmet eylesin,ailesinin başısağolsun..çok acı!! 7 0 Yanıtla
  • HÜLYA KIZI ZEHRA,YI SEVEN ADAM ,, DERKI: Turk soförler çok sakat bizim....hayvan gibi araba kullaniyorlar...beni de ezeceklerdi o sakatlar 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement