Otomobilin İkiye Bölündüğü Kazada 2'si Çocuk 9 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Otomobilin İkiye Bölündüğü Kazada 2'si Çocuk 9 Kişi Yaralandı

Otomobilin İkiye Bölündüğü Kazada 2\'si Çocuk 9 Kişi Yaralandı

Kırıkkale-Ankara karayolundaki Kalecik kavşağında TIR ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil ikiye ayrılırken kazada 2'si çocuk 9 kişi yaralandı.

03.08.2014 19:02  Güncelleme: 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale-Ankara karayolunun 12. kilometresinde bulunan Kalecik kavşağında TIR ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil ikiye ayrıldı. Korkunç kazada 2 si çocuk 9 kişi yaralandı.

SÜRÜKLENEREK İKİYE AYRILDI

Kalecik istikametinden Kırıkkale istikametine gelmekte olan Ferudun Taşkın yönetimindeki 71 EY 346 plakalı tır'ın kavşaktan geçerken bu sırada Kırıkkale yönünden gelip Ankara istikametine gitmekte olan Erhan Kökcü idaresindeki otomobil tırın yan tarafından girmesi sonucu bir süre sürüklenerek ikiye ayrıldı.

2'Sİ ÇOCUK 9 YARALI

Kazada otomobil içinde bulunan aynı aileden sürücü Erhan (33), Kader (4), Semra (34), Sanem (1), Sibel (12), Mahmut (31) Abdülsamet (8), Güngör (27) ve Kübra Yağmur (2) yaralı olarak Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesin de tedavi altına alındılar. Kazadan sonra Kırıkkale-Ankara karayolunda yaklaşık 10 kilometrelik kuyruk oluştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobilin İkiye Bölündüğü Kazada 2'si Çocuk 9 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • papakli60: şuna bak ya hep doğan şahin gurubu parçalanıyor mileti yıllarca hangi arabaya bindirmişler 2 0 Yanıtla
  • kaleli71: o kavşaga trafik işıkları şart orda daha çok kaza olur tır sagına soluna bakmadan fırlıyoo arabada duramıyo vuruyoo TRAFİK ŞUBE VE KIRIKKALE BELEDİYESİ ORAYA LÜFTEN TRAFİK IŞIKLARI YAPALIM BAŞKA KAZA OLMASIN 1 0 Yanıtla

Advertisement