Otomobille Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobille Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Otomobille Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde kamyonete arkadan çarptıktan sonra şarampole yuvarlanan otomobildeki 33 yaşındaki Safiye Arslan öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

22.09.2015 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde kamyonete arkadan çarptıktan sonra şarampole yuvarlanan otomobildeki 33 yaşındaki Safiye Arslan öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Afyonkarahisar- Antalya karayolunun 85'inci kilometresindeki Sandıklı'ya bağlı Alamescit Köyü yakınlarında meydana geldi. Antalya'dan Afyonkarahisar yönüne giden 57 yaşındaki Hasan Arslan yönetimindeki 64 FC 689 plakalı otomobil, önündeki 62 yaşındaki Yusuf Sümürkent'in kullandığı 20 BC 192 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobildeki Safiye Arslan olay yerinde yaşamını yitirdi, Hasan Arslan ile 53 yaşındaki Ayşe Arslan ise araçta sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Sandıklı Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden kurtardı. Ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne götürülen ve durumu ağır olan Ayşe Arslan Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, Hasan Arslan da Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Otomobilden çıkarılan Safiye Arslan'ın cenazesi ise Sandıklı Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Kamyonet sürücüsü Yusuf Sümürkent, jandarma tarafından gözaltına alındı. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobille Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement