Sürücü Otomobille Su Dolu Havuza Düştü - Son Dakika
Güncel

Sürücü Otomobille Su Dolu Havuza Düştü

Sürücü Otomobille Su Dolu Havuza Düştü

Rize'de yağmurla kaplanan zemindeki havuzu fark etmeyen sürücü, otomobiliyle suya girdi. Sürücü canını güçlükle kurtardı. Kaza anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.

26.10.2016 13:17  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, yağışlarda yağmur suyuyla kaplanan toprak zemindeki havuzu fark etmeyen sürücü otomobille buraya düştü. Sürücü, araç batmadan çıkıp kendini dışarı atarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

BULANIK SU DOLU HAVUZA DÜŞTÜ

Olay, Sanayi Sitesi yakınlarındaki beton boru imalathanesinin faaliyet alanında meydana geldi. Bir büfede servis elemanı olarak çalışan 18 yaşındaki Muhammet Kılıç yönetimindeki 53 HH 604 otomobil, suyla kaplı zeminde yer alan, ancak sürücünün aşırı yağış nedeniyle farkedemediği bulanık su dolu havuza düştü.

"DAHA ÖNCE DE BİR KİŞİ DÜŞMÜŞ"

Olayın ardından yanında çalışan Muhammet Kılıç'ın yaşadıklarını anlatan araç sahibi Muhammet Özyanık, "Yağış sonrası zemin suyla kaplanınca havuzun yüzeyi de yolla birleşti. Otomobilin camı da buhar yapınca havuzu fark edemedi, çevrede hiçbir önlem alınmadığı için de otomobille suya düştü. Güçlükle kapıyı açarak dışarı çıkmayı başardı. Otomobil sonra suya gömüldü. Havuza daha önce de bir kişi düşmüş." dedi.

Sürücü Otomobille Su Dolu Havuza Düştü

ÖNLEM ALINMAMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Otomobil batmadan havuzdan çıkan sürücü çevredekilerden yardım istedi. Özyanık, havuz çevresinde önlem alınmamasına tepki gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sürücü Otomobille Su Dolu Havuza Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement