Otomobilleri Çalıp, Parçalayıp Satan Şebekeye Baskın - Son Dakika
Güncel

Otomobilleri Çalıp, Parçalayıp Satan Şebekeye Baskın

Otomobilleri Çalıp, Parçalayıp Satan Şebekeye Baskın

İstanbul'da çaldıkları otomobilleri parçalayarak yedek parça haline getirerek açmış oldukları hurda dükkanında sattıkları iddia edilen 5 kişi yakalandı.

11.12.2014 11:10  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Ali AKSOYER/İSTANBUL DHA

İstanbul'da çaldıkları otomobilleri parçalayarak yedek parça haline getirerek açmış oldukları hurda dükkanında sattıkları iddia edilen 5 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin depo olarak kullandığı binada yapılan aramada aralarında kapılar, motor kaputları, araç motorlarının bulunduğu onlarca parça ele geçirildi.

İstanbul'da alınan bir istihbaratı değerlendiren polis Büyükçekmece, Tepecik, Ulus mahallesinde bulunan bir depoya baskın düzenledi. Depo da yapılan aramada çalıntı otomobiller, çalıntı otomobillere ait parçalar, ile araç çalmakta kullanılan aletler ele geçirildi. Çalıntı araç ve parçaları ile ilgili Abdülkadir K.(49), Necmettin E.(34), Ahmet K.(33) ile Zeynel K.(27), Yüksel K.(35) gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheliler kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Soruşturma yapan polis şüphelilerin çalıntı araçları parçaladıklarını daha sonra açtıkları bir hurda dükkanında yedek parça olarak sattıklarını tespit etti. İkitelli de bulunan hurda dükkanında yapılan aramada da bazı çalıntı araç parçaları bulundu.

Poliste işlemleri tamamlanan şüphelilerle ilgili 3 otomobil hırsızlığı, otomobillerin motor ve şase numaralarını değiştirmek suçlarından işlem yapılarak adliyeye gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobilleri Çalıp, Parçalayıp Satan Şebekeye Baskın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement