İzmit'te Araçlardan Lastik Çalan Hırsızlar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İzmit'te Araçlardan Lastik Çalan Hırsızlar Yakalandı

Kocaeli İzmit'te otoparktaki araçlardan lastik çalan iki kişiyi, yaşanan kovalamaca sonucu polis kıskıvrak yakaladı.

19.04.2014 08:14  Güncelleme: 08:34

Edinilen bilgiye göre, Sakarya ilinden Kocaeli İzmit'te bulunan belediyeye ait sahilde bulunan açık otoparka kiraladıkları 54 TE 499 plakalı otomobille gelen Erkan B. ve Ali İ.Ç., gece geç saatlerde otoparktaki araçları inceledikten sonra araçların alt kısımlarında bulunan stepneleri çalarak kiraladıkları otomobillerine koydu. Otomobile çaldıkları lastikleri koydukları gören araç sahipleri durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, şahıslar otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaçan şahısları Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde kovalamaya başladı. D-100 Karayolu'ndan Başiskele ilçesine doğru kaçan şahıslar, gece geç saatlerde yaşanan kovalamaca sonunda Başiskele Yakacık Mahallesi Yakacık Caddesi üzerinde kıstırıldı. Şahıslar otomobilden inerek bu sefer de yaya olarak kaçmaya başladı. Şahıslar yaya olarak ara sokaklara kaçarken, polis ekipleri ara sokaklara kaçan şahısları kısa bir kovalamacanın ardından etkisiz hale getirerek yakaladı.

Uyuşturucu kullandıkları ve alkollü oldukları iddia edilen şahıslar, sağlık kontrolünün ardından Kocaeli İl Aşayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, yapılan inceleme sonucunda otomobilde bir miktar uyuşturucu maddesi, bira şişeleri ve otomobilin arka koltuğu ile bagaja yerleştirilmiş 7 adet lastik ele geçirildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAAN ÜLKER

İzmit\'te Araçlardan Lastik Çalan Hırsızlar Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmit'te Araçlardan Lastik Çalan Hırsızlar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement