Otoparktan Araç Çalan Hırsızlar Kameraya Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Otoparktan Araç Çalan Hırsızlar Kameraya Yansıdı

Otoparktan Araç Çalan Hırsızlar Kameraya Yansıdı

Avcılar'da girdikleri bir otoparktan önce anahtarları sonra araçları çalan 2 kişi güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

08.08.2015 13:02  Güncelleme: 13:53

Avcılar'da gündüz vakti bir otoparkta önce anahtarları sonra araçları hırsızlar, güvenlik kamerasına yansıdı. 2 hırsız ise gözaltına alındı.

ANAHTARLARI ÇALDI

Olay, Avcılar'da bulunan bir otoparkta meydana geldi. Otoparka giren iki hırsız kimsenin olmamasını fırsat bilerek araçların anahtarlarını almaya çalıştı. Hırsızlardan biri çevreyi gözetlerken, diğeri ise anahtarların bulunduğu yere girdi. Etrafı inceleyen kişi, masanın yanında bulunan anahtarlardan birini alarak dışarı çıktı. Daha sonra ise diğer kişi gelerek bir anahtar daha aldı. Hırsızlar olay yerinden aldıkları iki aracı götürdükten sonra yine otoparka gelerek bir aracın daha anahtarını çaldı. Üçüncü aracı da çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

GÜVENLİK KAMERASI HIRSIZLIĞI ANBEAN KAYDETTİ

Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü ve Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin çalışmaları sonucu şüphelilerden 26 yaşında olduğu öğrenilen S.K. Esenyurt'ta yakalandı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayda çalınan araçlardan biri ise Sakarya'da polisten kaçarken kovalamaca sonrası durduruldu. Araçta bulunan S.K. (39) ile G.G. (22) adlı kadın gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerden S.K. (26) hakkında adli işlem yapılırken S.K. ve G.G. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otoparktan Araç Çalan Hırsızlar Kameraya Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement