Outlet Center 25. Geleneksel Ucuzluk Panayırı, İzmit'te Başladı! - Son Dakika
Güncel

Outlet Center 25. Geleneksel Ucuzluk Panayırı, İzmit'te Başladı!

Park Bravo ve Toyzz Shop gibi ünlü markaları da bünyesine dâhil ederek marka karmasını sürekli olarak yenileyen ve geliştiren Outlet Center İzmit'te, Ucuzluk Panayırı başladı!

14.04.2011 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Panayır süresince dünyaca ünlü markalar outlet fiyatından da uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. 31 Ekim'e kadar devam edecek 25. Geleneksel Ucuzluk Panayırı kaliteli ürünleri en uygun fiyata almak isteyen müşterilerini bekliyor.

Türkiye'nin ilk outlet merkezi Outlet Center İzmit'te, her yıl tekrarlanarak geleneksel hale getirilen Ucuzluk Panayırı'nın 25.'si, 15 – 31 Ekim 2010 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Dünyaca ünlü markalar, yine akıl almaz fiyatlarla satışa sunuluyor. Outlet Center İzmit müşterileri, geleneksel Ucuzluk Panayırı'nda, ürünleri, outlet fiyatından da uygun fiyatlarla bulabiliyor.

Bütün bir yıl müşterilerine, fabrika satış fiyatlarıyla akıllı ve kaliteli bir alışveriş fırsatı sunan Outlet Center İzmit'teki mağazalar, depolarındaki ürünleri eritmek ve yeni ürünlere yer açmak için ürünlerini maliyetinin de altında fiyatlarla "sezonun son fırsatı" olarak Ucuzluk Panayırı süresince satışa sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Outlet Center 25. Geleneksel Ucuzluk Panayırı, İzmit'te Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement