Öykü Serter: Acun'la Masa Kapmak İçin Didişirdik - Son Dakika
Magazin

Öykü Serter: Acun'la Masa Kapmak İçin Didişirdik

Öykü Serter: Acun\'la Masa Kapmak İçin Didişirdik

Magazin dergisine röportaj veren başarılı sunucu, şu anda çalıştığı patronu Acun Ilıcalı'yla ilgili, "Yıllar önce Show Tv'de montaj masası kapmak için didişirdik." dedi.

11.07.2015 09:07  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'İşte Benim Stilim' adlı yarışma programı boyunca yoğun bir dönem geçiren başarılı sunucu, dinlenmeye çekildi. Serter, bir dergiye verdiği röportajda özel hayatıyla ve patronu Acun Ilıcalı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

"ONU KIYASLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

Röportajda sorulan, "Acun Ilıcalı ile çalışma fırsatı yakaladınız, medyanın içinden gelmiş bir patron ile çalışmak diğer kanallar arasında bir fark yaratıyor mu?" sorusuna Serter:

"Acun Ilıcalı ile daha önce ekranda birlikte program bile sunduk aslında. Televizyonun her aşamasında bizzat çalışıp emek vermiş, üstelik kendi emeğinin karşılığında bir kanalın sahibi olabilme başarısını gösterebilmiş bir patronu elbette ki, mevcut medya düzenindeki idari merciilerle kıyaslamak mümkün değil..."

"MASA KAPMAK İÇİN DİDİŞİRDİK"

"Gıpta edilecek bir başarı hikayesi var. Yıllar önce Show TV'de ben 5T5'i yaparken aynı montaj masalarında yer kapmak için didiştiğimizi hatırlıyorum; tabii hep benim gariban program beklemek zorunda kalırdı."

" EVLİLİK FITRATIMDA YOK"

Ekranların tatlı-sert sunucusu Öykü Serter, bir derginin Temmuz sayısına verdiği röportajda kendisiyle ilgili merak edilenleri yanıtladı. Özel hayatına kolay kolay kimseyi alamadığını anlatan Serter, evlilik ile ne düşünüyorsunuz sorusuna, "Düşünmekle mi oluyor bu işler? Nasip kısmet kader... Evlilik bir müessese… Nice mutsuz insan tanıdım bir imzanın esiri olan… Benim fıtratım müsait değil belki de… Peşinde olduğum bir ideal değil açıkçası… Birini hayatıma öyle kolay kolay alamıyorum." dedi.

"ÇOCUK SAHİBİ OLMAKTAN KORKUYORUM"

Sunucu, ileride çocuk sahibi olmayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili soruya ise, " Çocuk sahibi olmak ise büyük sorumluluk… Korkuyorum sanırım. Hayat şimdilik bana kadar ve bu durumdan da çok memnunum. Ne yazıldıysa o… Her nasip vaktine esirdir; kim bilir belki zamanı gelmemiştir." şeklinde yanıt verdi.

Son Dakika Magazin Öykü Serter: Acun'la Masa Kapmak İçin Didişirdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Okay: buda kendini fasulye zanbediyo yaa 30 0 Yanıtla
  • Nil: Sen anca sevisirsin 14 5 Yanıtla
  • Cann: Bos haber.. 18 0 Yanıtla
  • yıkılmayan Türk: sıradaki lüzumsuz haber neymiş bakalım? 15 1 Yanıtla
  • Sibel : Allahım hala belki de zamanı gelmemiştir diyor ya.. 40 yaşındasın 40 :D 11 4 Yanıtla
  • a: öykü bana versin gerkcekten imza toplayalım 2 6 Yanıtla
  • Kk: Kadın dilbaz 5 1 Yanıtla
  • ada su: Öykü çocuk doğur ta helalinden-zinasiz-senin gibi çok tatlı olur.pişman olmazsin.tabi Allah katında zinasiz nikahla doğurmak mühim.Allah yardim etsin ekranların güzel ve samimi kizi 2 3 Yanıtla
  • Sibel : Allahım hala belki de zamanı gelmemiştir diyor ya.. 40 yaşındasın 40 :D 3 1 Yanıtla

Advertisement