Özak, KOÜ'da Ödül Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Özak, KOÜ'da Ödül Törenine Katıldı

Özak, KOÜ\'da Ödül Törenine Katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Üniversitede törene katıldı.

02.06.2012 09:58  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Üniversitesi "Akademik Giysi ve Bilimsel Başarı Ödül Töreni" ne katıldı. Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde, gerçekleşen törende Tıp Fakültesi Tıbbı Farmakoloji alanında 2011 yılında yayın teşvik ödülü alan Prof. Dr. Güner Ulak'a ödülünü Başkan Vekili Özak verdi.

KOMSUOĞLU "ULUSLARARASINA AÇILMALI"

Törene Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Kocaeli Üniversitesi üst düzey protokolü ile öğretim üyeleri ve aileleri katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan müzik dinletisinin ardından açılış konuşmasında Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, "Bugünü, Kocaeli Üniversitesi'nin bir onur günü olarak görüyoruz" dedi. Üniversitenin nerde olduğu ve nereye doğru yol aldığını da vurgulayan Prof. Dr. Komsuoğlu, "Ülkemizin 100. yılındaki hedefine ulaşmak için üniversitemiz bir lokomotif görevi üstlenmektedir. İzlediğimiz yol, Türkiye için bilim ve uygarlık yoludur" diyerek üniversitenin uluslararasına açılması gerektiğini, sosyal bilimler eğitimine ve yabancı dilin önemine değindi. Konuşmanın ardından bilimsel başarı ödül törenine geçildi.

ÖZAK ÖDÜL VERDİ

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özak, Tıp Fakültesi Tıbbı Farmakoloji alanında 2011 yılında yayın teşvik ödülü alan Prof. Dr. Güner Ulak'a ödülünü verdi. 2011 yılında yayın yapan 4 anabilim dalı ve 2 bölüm ile 35 öğretim elemanı başarı ödüllerine layık görüldü. 31 öğretim üyesinin profesörlük, 40 öğretim üyesinin de doçentlik unvanı aldığı törende akademik aşama kaydeden öğretim üyeleri cübbe giydi. Tören geleneksel hale getirilen aile fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özak, KOÜ'da Ödül Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement