Özalp Kaymakamlı'ndan Gazi ve Şehit Yakınlarına Kurbanlık Koyun Yardımı - Son Dakika
Yerel

Özalp Kaymakamlı'ndan Gazi ve Şehit Yakınlarına Kurbanlık Koyun Yardımı

Özalp Kaymakamlı\'ndan Gazi ve Şehit Yakınlarına Kurbanlık Koyun Yardımı

Van’ın Özalp ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV tarafından Kurban Bayramı öncesinde gazi ve şehit yakınlarına kurbanlık koyun dağıtıldı.

05.10.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Özalp ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV tarafından Kurban Bayramı öncesinde gazi ve şehit yakınlarına kurbanlık koyun dağıtıldı.

İlçede ikamet eden 18 gazi ve şehit ailesine Kaymakamlık tarafından, Kurban Bayramı münasebetiyle, Kurbanlık koyun alınarak dağıtıldı. Özalp SYDV ile Özalp İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından, gazi ve şehit aileleri evlerinde ziyaret edilerek kurbanlıkları teslim edildi. Aileleri ziyaret eden görevliler, hem bayramlarını kutladı hem de bir süre sohbet ederek yalnız olmadıklarını dile getirdiler. Kurbanlıklarını alan gazi ve şehit aileleri, mübarek kurban bayramı münasebetiyle kendilerine yapılan bu yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını ve bir kez daha yalnız olmadıklarını kendilerine hatırlatan başta devlete yetkililere çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

750 AİLE' YE KURBAN BAYRAMI YARDIMI YAPILDI

Özalp Kaymakamlığı SYDV tarafından Kurban Bayramı münasebetiyle 750 aileye toplam 100 bin TL tutarında yardım yapıldı. SYDV tarafından Kurban Bayramı öncesinde yardıma muhtaç, 350 aileye gıda, bunun yanı sıra 400 aileye de nakdi para yardımı yapıldı. SYDV görevlileri ve Aile Destek Merkezi görevlileri tarafından çeşitli mahallelerde ikamet eden ailelerimizi evlerinde ziyaret ederek, gıda yardımında bulunuldu.

Yardım yapılan ailelerden, 72 Yaşında olan Tero Sağlam, "Bu bayram öncesi bizi yalnız bırakmayan devletimizden Allah razı olsun. Ziyaret ve yardımlardan dolayı başta yetkililere ve görevlilere teşekkür ediyorum" dedi.

Özalp Kaymakamlığı, yardımların Kurban Bayramı öncesinde yardıma muhtaç ailelere hassasiyet içerisinde devam edeceğini belirtti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özalp Kaymakamlı'ndan Gazi ve Şehit Yakınlarına Kurbanlık Koyun Yardımı - Son Dakika


Advertisement