Özalp'ta Kız Öğrenciler Geziyle Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Özalp'ta Kız Öğrenciler Geziyle Ödüllendirildi

Özalp Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan kız öğrencilere yönelik gezi düzenledi.

13.05.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özalp Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan kız öğrencilere yönelik gezi düzenledi.

SYDV tarafından hazırlanan "Aile Destek Merkezi Projesi" kapsamında, 30 kız öğrenci, Çanakkale, Edirne ve İstanbul gezisine gönderildi.

Gezi kapsamında ilk olarak Çanakkale'ye giden öğrenciler, Çanakkale Şehitliği ve Çanakkale 1915 Panorama Müzesi'ni gezdi.

Daha sonra Edirne'ye giden öğrenciler, Selimiye Cami, Meriç Nehri ve Köprüsü ile kentteki tarihi ve turistik yerlerini görme fırsatını buldu.

Son olarak İstanbul'u gezen öğrenciler, Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, 1453 Fetih Panorama Müzesi ile diğer tarihi ve turistik yerleri görme şansına sahip oldu.

Geziye katılan öğrenciler memnuniyetlerini dile getirerek, ilk defa Çanakkale, Edirne ve İstanbul'u gördüklerini söyledi.

Özellikle Çanakkale'den çok etkilendiklerini belirten öğrenciler, gezide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özalp'ta Kız Öğrenciler Geziyle Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement