Ozan Tufan: Başkan "Teklif Yok" Menajerim "Teklif Var" Diyor - Son Dakika
Spor

Ozan Tufan: Başkan "Teklif Yok" Menajerim "Teklif Var" Diyor

Ozan Tufan: Başkan "Teklif Yok" Menajerim "Teklif Var" Diyor

Bursasporlu Ozan Tufan, "Mukavelem devam ettiği için buradayım. Kendimi idmanlara veremiyorum. Başkan 'Teklif yok." menajerim "Teklif var." diyor." dedi.

25.07.2015 16:43  Güncelleme: 16:46

Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan, Sönmez Medya'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bursaspor'un kendisine verdiği sözleri yerine getirmediğini söyleyen Ozan, şu ifadeleri kullandı:

"Ben hayallerimi gerçekleştirmek istediğimi söyledim. Mukavelem devam ettiği için buradayım. Ama başkan teklif gelmediğini söylüyor. Menajerim ise tam tersi, teklif olduğunu söylüyor. Bir kişide yanlış var ama onu daha çözmedim. Kendimi idmanlara veremiyorum. Aklım karışık. Verilen sözlerin tutulmamasından dolayı aklım karışık."

"ALDIĞIM ŞEYLER BANA YETMİYOR"

"Bir futbolcu babasını çalıştırmaz" diyen Ozan Tufan, "Ama benim babam çalışıyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Aileme rahat bir yaşam sağlamak istiyorum. Aldığım şeyler bana yetmiyor" dedi.

"VALENCIA OLAYI GERÇEKLEŞMEDİ"

Başta, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim olmak üzere, tüm yakın çevresinin kendisine "Yurt dışına git" dediğini vurgulayan Bursasporlu yıldız, "Bir ara Valencia olayı vardı gerçekleşmedi. Ben Avrupa'da futbol oynamak istiyorum. Umarım hedefime ulaşırım ve Bursaspor'umu en iyi şekilde temsil ederim" diye konuştu.

Son Dakika Spor Ozan Tufan: Başkan 'Teklif Yok' Menajerim 'Teklif Var' Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • olmaz ozan olmaz..: olm bi, dur be seni bursaspor yarattı..daha yaşı 20..illaki bursaspor hakkını verecek..seni bu duruma getiren kulübünü niye rezil ediyosun.? 13 6 Yanıtla
  • Vesselam: Bursa kadar itici bir kulüp yok bu futbolcu ilişkilerin de kimseyi göndermiyo 3 4 Yanıtla
  • yazik: Bu ülke insanı kadar yalancı ve pislik kimse yoktur heralde adama yurtdışından teklif geliyor başkan yok diyor burda süründürüyo geleceğini karartiyo bi iki yıla iskartaya çıkar bu da avrupaya gitmezse yazık 3 1 Yanıtla

Advertisement