Özcan Deniz'in Filminde İki Başrol Oyuncusu Sakatlandı - Son Dakika
Magazin

Özcan Deniz'in Filminde İki Başrol Oyuncusu Sakatlandı

Özcan Deniz\'in Filminde İki Başrol Oyuncusu Sakatlandı

Özcan Deniz'in yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimlerinde, Şükrü Özyıldız ve Ayça Turan arka arkaya ayaklarını burktu.

05.08.2014 10:36  Güncelleme: 10:29

Özcan Deniz’in senaryosunu yazıp hem de yönetmenliğini üstlendiği ‘Sevimli ve Tehlikeli’sinema filminin çekimleri durduruldu. Filmin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan önceki gün Eminönü’nde bir hanın çatısına kurulan sette, sahne gereği yapılan koşuşturmada ayaklarını sakatladı.

SETE ARA VERİLDİ

‘Ya Sonra’, ‘Evim Sensin’, ‘Su ve Ateş’ filmlerinden sonra dördüncü sinema filmi ‘Sevimli ve Tehlikeli’nin çekimlerine başlayan Özcan Deniz’in setinde talihsiz bir kaza yaşandı. Bir ay boyunca çekimleri devam edecek olan filmin setine şimdilik ara verildi. Film için Eminönü’nde bir hanın çatısına ve altına kurulan pazar halkın ilgisini çekti. Hanın çatısında çekilen atlama sahnesi ise defalarca tekrarlandı. Şükrü Özyıldız’ın sahnesinin önplanda olduğu çekimlerde genç oyuncu hanın çatısında yaşanan kovalamaca sahnesinde ayağını burktu.

DUBLÖRÜ DEVREYE GİRDİ

Özyıldız’ın ayağını sakatlaması üzerine dublörü devreye girerek, çatıdan atlama sahnesini gerçekleştirdi. Hemen ardından çekilen Ayça Ayşin Turan’ın atlama sahnesinde de bu defa güzel oyuncu da ayağını burktu. Acılar içinde yerde yatan Turan’a ilk müdahaleyi sette hazır bulunan sağlık görevlileri yaptı.

TALİHSİZLİKLER DENİZ'İ DE ÜZDÜ

Yaşanan iki talihsiz olayın ardından Özcan Deniz sete birkaç günlük ara verdi. Özyıldız ve Turan’ın sette sakatlanmalarının ardından Özcan Deniz, Instagram hesabında “Bugün pazar sahnesini çekerken iki oyuncumuzda ciddi sakatlandı. Üzgünüz” notuyla iki oyuncunun da fotoğraflarını paylaştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Özcan Deniz'in Filminde İki Başrol Oyuncusu Sakatlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • reklam :/: gündeme gelmek için 5 1 Yanıtla
  • Deniz: YÖNETMENLİĞİ BIRAK REKLAM KOÇLUĞUNA BAŞLA ÖZCANCIM. . . 4 1 Yanıtla

Advertisement