Özçelik: "Doğru Bildiğimiz Yoldan Dönmek Yok" - Son Dakika
Yerel

Özçelik: "Doğru Bildiğimiz Yoldan Dönmek Yok"

Özçelik: "Doğru Bildiğimiz Yoldan Dönmek Yok"

Antrenör kadrosuna geçtiğimiz sezonu Çine Madranspor’da tamamlayan Taner Otlak’ı katarak güçlendiren İbrahim Gülümser Genç Efespor(İGGE), çalışmalarını sürdürüyor.

16.07.2014 09:43

Antrenör kadrosuna geçtiğimiz sezonu Çine Madranspor'da tamamlayan Taner Otlak'ı katarak güçlendiren İbrahim Gülümser Genç Efespor(İGGE), çalışmalarını sürdürüyor. 12 ay boyunca minik futbolculara eğitim veren İGGE'nin Başkan Yardımcısı Recep Özçelik, Aydın ve Türk futboluna katkılar sunmak istediklerini ifade etti.

Amaçlarının sadece performans olmadığını, ahlaki yönden de iyi oyuncular yetiştirmek olduğunu belirten Özçelik, "Bunu yaparken oyuncularımızın sosyal açıdan ve sağlık açısından da gelişimlerine katkı sağlamayı prensip edindik. Antrenör kadrosu olarak kendimizi geliştirmemiz gerektiğinin farkındayız. Biz geliştikçe, sporcularımızın gelişimlerine de olumlu katkı sağlayacağımızı düşünüyorum" dedi.

REKABET ARTACAK

Antrenmanları da, bilgi ve birikimlerini ve enerjilerini oyunculara aktarabilmek için var güçleriyle çalıştıklarına dikkat çeken Özçelik, şöyle konuştu: "Tamamen gönüllüğün esas alındığın İGGE'de antrenör ve yöneticiler üzerlerine düşen görevleri eksiksiz yapmaya çalışması son 2-3 yılda edinilen başarıların tesadüf olmadığını göstermiştir. Altyapıya önem veren kulüplerimizin sayısının artması rekabet ortamını artıracak ve Aydın futboluna katkı sağlayacaktır"

AHLAKLI OYUNCU YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

"Maalesef ülke futbolunda insanların alt yapıda ve üst yapıda başarı kriterinin ne olduğunu anlamış değiliz"diyen Özçelik, sözlerini şöyle tamamladı: "Bizim doğru bildiğimiz yoldan dönmeye niyetimiz yok. Şartlar ne olursa olsun Aydın futboluna ahlaklı oyuncu yetiştirmeye devam edeceğiz" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özçelik: 'Doğru Bildiğimiz Yoldan Dönmek Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement