(Özel Haber) Araç Yoğunluğu Var Sabit Muayene İstasyonu Yok - Son Dakika
Yerel

(Özel Haber) Araç Yoğunluğu Var Sabit Muayene İstasyonu Yok

(Özel Haber) Araç Yoğunluğu Var Sabit Muayene İstasyonu Yok

2008 yılında özelleşen Kastamonu Araç Muayene İstasyonu, İnebolu ilçesine yıllardır seyyar muayene aracıyla hizmet veriyor.

05.08.2013 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2008 yılında özelleşen Kastamonu Araç Muayene İstasyonu, İnebolu ilçesine yıllardır seyyar muayene aracıyla hizmet veriyor.

İnebolu'da, Mobil araç muayene istasyonunda uzun kuyruklar oluşurken sürücüler muayene için saatlerce bekliyor. Ayda iki ya da üç defa araç muayenesi yapmak üzere İnebolu'ya gelen mobil muayene sistemi yüzünden sürücüler günlerini kuyrukta geçirmek zorunda kaldıkları gibi bir kısmının işleri yarım kalıyor. O gün içinde muayene olacak araç sayısı sınırlı olduğundan ilçede birçok kişi aracını muayene yaptırmak üzere Kastamonu merkezindeki araç muayene istasyonuna gitmek zorunda kalıyor. Üstelik İnebolu'ya gelen mobil araç muayene istasyonunda yalnızca küçük ve hafif tonajlı araçlara muayene yaptırabiliyor.

Daha önce Bolu Ulaştırma Bölge Müdürü İnebolu'ya geldiğinde muayene istasyonunda çekilen eziyeti yerinde gördü ve bu konuda İnebolu'ya sabit bir istasyonun kurulması için yardımcı olacağını ve ilçe emniyet müdürlüğü ile bu konu ile ilgili yazışmayı yapacağını söyledi.

Aracını 4 gün önce sıraya koyan M.D., bu konuda şunları söyledi; "Her seferinde 3-4 gün önce sıraya giriyoruz, muayene aracı geldiğinde saatlerce bekliyoruz. İşimiz var. Bir aracımızın muayenesi yüzünden o gün başka iş yapamıyoruz. Burada sıkıntı çekmemiz kimin hoşuna gidiyor anlayamadık. Her seferinde kuyruk çilesini bize çektiriyorlar. Yetkililerin neden işine gelmiyor anlayamadık ya da istemesini mi bilmiyorlar. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel (Özel Haber) Araç Yoğunluğu Var Sabit Muayene İstasyonu Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement