Hava Kuvvetleri'nden Ankara Garında Ansızın İzmir Marşı Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Hava Kuvvetleri'nden Ankara Garında Ansızın İzmir Marşı Sürprizi

Hava Kuvvetleri\'nden Ankara Garında Ansızın İzmir Marşı Sürprizi

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda provası gerçekleştirilen ve 70 kişiden oluşan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Caz orkestrası ve gönüllüler korosu, Ankara Garı’nda vatandaşların hiç beklemedikleri bir anda İzmir Marşı’nı çalmaya başladı.

14.08.2014 10:31

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda provası gerçekleştirilen ve 70 kişiden oluşan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Caz orkestrası ve gönüllüler korosu, Ankara Garı'nda vatandaşların hiç beklemedikleri bir anda İzmir Marşı'nı çalmaya başladı. Farklı giriş kapılarından aynı anda içeri giren orkestra üyeleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Daha önce İzmir ve Bursa'da yapılan Atatürk'ün canlı portresi bu defa 6 bin gönüllü ile Anıtkabir'de oluşturulacak. Genel Kurmay Başkanlığı'nın özel izni ve Anıtkabir komutanlığının desteği ile yürütülen proje, Ankara Garı'nda gerçekleştirilen sürpriz bir organizasyon ile tanıtıldı. 26 Ağustos'tarihinde Anıtkabir tarihi bir güne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 26 Ağustos Salı günü Anıtkabir Bayrak Alanı'nda 6 bin kişinin katılacağı törenle tarihe geçmeye hazırlanılırken, organizasyon dünyanın en büyük canlı portresi olma özelliği taşıyacak.

İLGİNÇ TANITIM

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Caz orkestrası 26 Ağustos'ta Anıtkabir'de yapılacak organizasyona dikkat çekmek için Ankara Garı'nda ilginç bir tanıtıma imza attı. Gar binasının değişik kapılarından salona giren müzisyenler, vatandaşların şaşkın bakışları arasında bir anda dev bir koroya dönüştü. Gizli kameralar ile çekimleri yapılan organizasyon, vatandaşların alkışlarıyla son buldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hava Kuvvetleri'nden Ankara Garında Ansızın İzmir Marşı Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement