Şişli'de Kafede Yere Düşen Cüzdanı Çaldı - Son Dakika
Güncel

Şişli'de Kafede Yere Düşen Cüzdanı Çaldı

Şişli\'de Kafede Yere Düşen Cüzdanı Çaldı

Şişli'de bir genç oturduğu kafede bir müşterinin yere düşürdüğü cüzdanı çalarken güvenlik kamerasına yakalandı.

16.07.2014 12:44  Güncelleme: 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de bir genç oturduğu kafede bir müşterinin yere düşürdüğü cüzdanı çalarken güvenlik kamerasına yakalandı. Cüzdanın sahibi, içinde bir aylık maaşının bulunduğu cüzdanı geri getirmesi için hırsıza seslendi.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü Şişli'de bulunan bir kafede yaşandı. Alınan bilgiye göre, Şişli'de çalıştığı iş yerinden ayrılan Onur İmamoğlu iftar sonrası bir arkadaşı ile yakınlardaki bir kafeye geldi. Arkadaşıyla sohbet eden İmamoğlu masadan kalktığı sırada maaşının da içinde bulunduğu cüzdanını düşürdü. Cüzdanı düşürdüğünü fark etmeyen Onur İmamoğlu, arkadaşıyla birlikte başka bir masaya geçti. Kız arkadaşıyla kafede oturan bir genç ise İmamoğlu'nun yere düşürdüğü cüzdanı fark etti. Cüzdanı yerden alan genç ise içine baktıktan sonra cebine koydu. Yaşanan olay kafede bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, İmamoğlu'nun sandalyeden kalktığı sırada cüzdanını yere düşürdüğü görülüyor. İmamoğlu kafeden ayrıldıktan bir süre sonra da kız arkadaşıyla yan masada oturan bir genç, yerdeki cüdanı fark ediyor. Eğilip cüzdanı alan genç, ayağa kalkıp etrafa bakıyor. Daha sonra yerine oturan genç cüzdanın içine bakıyor. Bir süre sonra etrafı yoklayıp cüzdanı cebine koyan genç, hiçbir şey olmamış gibi kız arkadaşıyla sohbete devam ediyor.

Cüzdanını düşürdüğünü fark edince tekrar aynı yere gelen Onur İmamoğlu, cüzdanını bulamayınca kafenin güvenlik kamera kayıtlarını aldı. Yapılan incelemede yere düşen cüzdanın çalındığı tespit edildi.

Geçtiğimiz pazar günü iş arkadaşıyla iftardan sonrası kafede buluştuklarını belirten İmamoğlu, "Laptopumuzun şarjı bittiği için başka bir masaya geçmek zorunda kaldık. Masadan kalktığım esnada farkında olmadan cüzdanımı düşürdüm. Görüntülerde de görüldüğü gibi düşen cüzdanı arka masada bayan arkadaşıyla oturan başka bir müşteri anlık görerek cüzdanı alıp göstermelik ayağa kalkarak tekrar yerine oturuyor. Cüzdanın içindeki parayı fark edip hiçbir şey olmamış gibi cüzdanı cebine koyuyor" şeklinde konuştu.

Cüzdanın içinde bir aylık maaşının olduğunu ifade eden İmamoğlu, "O kişi kendisini benim yerime koysun. O da benim gibi mağdur olabilirdi. Evde çoluğum çocuğum var. Ben bu parayı bir ayda kazanıyorum. Allah rızası için şu mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine o cüzdanı içerisindeki parayla birlikte lütfen bana ulaştırsın. Belki bu görüntülerden sonra kendisi olmasa da bir tanıdığı olur da vicdanen bir baskıyla bana ulaştırır. Zaten bana ulaşabileceği adresler cüzdandaki kartlarda mevcut" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şişli'de Kafede Yere Düşen Cüzdanı Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement