Önce Paraları, Sonra Kuru Pastaları Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Önce Paraları, Sonra Kuru Pastaları Çaldılar

Bağcılar'da bir pastaneye giren 4 çocuk, işyerinde bulunan televizyon ve paraları, ardından da kuru pastaları çaldı.

03.12.2014 09:16  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da bir pastaneye giren 4 çocuk, işyerinde bulunan televizyon ve paraları, ardından da kuru pastaları çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, önceki gece Bağcılar'da bulunan bir pastanede meydana geldi. Gece geç saatlerde pastaneye gelen çocuk yaştaki 4 hırsız, pastanenin kapısında bulunan kilidi demir kesme makasıyla keserek içeri girdi. Duvarda asılı bulunan televizyonu ve kasada bulunan paraları çalan hırsızlar, daha sonra kuru pastaları poşetlere doldurdu. Çocuk yaştaki 4 hırsız olay yerinden kaçarken, hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde işyerinin önüne gelen 4 çocuk kapının kilidini demir kesme makasıyla kesmeye çalışıyor. Kilidi kırmakta zorlanan çocukların çevreden vatandaşların geçmesi üzerine olay yerinden kaçtığı görülüyor. Bir süre sonra tekrar olay yerine gelen çocuklar bu sefer kilidi kırarak işyerine girmeyi başarıyor. Dükkana giren çocuklar önce duvarda asılı bulunan televizyonu, ardından da kasadaki paraları alıyor. Pastaneden çıkmaya hazırlanan hırsızlardan biri bu sırada kuru pastalara yöneliyor. Çekmecede bulunan kuru pastaları poşete dolduran çocuk hırsızlar daha sonra hızla olay yerinden ayrılıyor.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaçan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekipleri güvenlik kamerasından çocukların eşkallerini belirlerken, işyeri sahibi çocukların televizyon ve parayı aldıktan sonra kuru pastaları da alarak kaçtığını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Önce Paraları, Sonra Kuru Pastaları Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement