Sadaka Kutusu Çetesi Yine İş Başında - Son Dakika
Güncel

Sadaka Kutusu Çetesi Yine İş Başında

Sadaka Kutusu Çetesi Yine İş Başında

Zeytinburnu'nda geçtiğimiz hafta bir markette sadaka kutusunu çalarken güvenlik kameralarına yakalanan 1'i kadın 2 hırsız, bu kez Güngören'de iş başındaydı.

05.07.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu'nda geçtiğimiz hafta bir markette sadaka kutusunu çalarken güvenlik kameralarına yakalanan 1'i kadın 2 hırsız, bu kez Güngören'de iş başındaydı. Bir kırtasiyeye giren iki şüpheli, sadaka kutusunu çalarak kayıplara karıştı.

Geçtiğimiz hafta Zeytinburnu'nda bir markete müşteri kılığında giren biri kadın iki şüpheli, sadaka kutusunu çalmıştı. Aynı şüpheliler bu kez saat 16.30 sıralarında Güngören Gençosman Mahallesi'nde bulunan bir kırtasiyeye girdi. Müşteri gibi davranarak etrafı kolaçan eden şüpheliler, daha sonra hırsızlık için harekete geçti. Şüphelilerden biri işyeri sahibini oyalarken, diğer kadın şüpheli ise işyerindeki sadaka kutusunu yöneldi. Kısa bir süre içerisinde sadaka kutusunu çantasına koyan kadın şüpheli olayın ardından beraberindeki şahısla kayıplara karıştı.

ŞÜPHELİLER RAHAT HAREKETLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Her iki olayda da rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar sadaka kutusuyla kayıplara karışırken olayı daha sonra fark eden işyeri sahibi güvenlik kamera kayıtlarını inceledikten sonra şüphelilerden şikayetçi oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. Şahısların yakalanması için başlatılan soruşturma ise sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sadaka Kutusu Çetesi Yine İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement