Yağmur Çamur Demeden Umut Dağıtıyorlar - Son Dakika
Güncel

Yağmur Çamur Demeden Umut Dağıtıyorlar

Yağmur Çamur Demeden Umut Dağıtıyorlar

Yılbaşı Milli Piyango biletlerinin piyasaya çıkmasının ardından satışlara başlayan seyyar bayiler, soğuk havalara aldırış etmeden vatandaşa umut dağıtmaya devam ediyor.

15.12.2014 14:37  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılbaşı Milli Piyango biletlerinin piyasaya çıkmasının ardından satışlara başlayan seyyar bayiler, soğuk ve yağışları havalara aldırış etmeden vatandaşa umut dağıtmaya devam ediyor.

Yılbaşı çekilişine sayılı günler kala 50 Milyon TL'lik çekilişin biletlerinin satışları devam ediyor. Vatandaş yılbaşı çekilişi için bilet alırken, satıcıları ise soğuk ve yapışlı havalar zorluyor. Soğuk ve yağışlı havalara direnen Milli Piyango bayileri vatandaşların kolay şekilde bilet bulması için satışlara devam ediyor. Bazı bilet satıcıları kendi imkanları ile rüzgardan ve soğuk havadan korunmak için önlem alırken, bazıları ise sadece kalın giysiler giyinerek soğuk havalardan korunmaya çalışıyor. Bilet satışlarının her geçen gün arttığını ifade eden bazı satıcılar, hava koşulları ne olursa olsun bilet satışlarının süreceğini söyledi.

"ELİMİZDE Kİ BİLETLERİ BİTİRMEK ZORUNDAYIZ"

Bu sene her yıla oranla vatandaşın biletlere daha fazla ilgi gösterdiğini ifade eden satıcı Gülseren Çamdalı, "Biz zorlanıyoruz, ancak mecburuz. Yılbaşına kadar ne zorluk olursa olsun biletleri satmamız gerekiyor. Hava soğuk. En azından üşüyoruz. Ama müşterilerimizle diyaloglarımız güzel. Kar bile yağsa satışlara devam edeceğiz. ya bilet alıp satışa çıkmayacaksın, yada biletleri bitirmek zorundayız" dedi.

"KAR YAĞSA BİLE SATIŞA DEVAM EDECEĞİZ"

Osman Çileli ise, kar yağsa bile satışlara devam edeceklerini ifade ederek, "Biz soğuğa, sıcağa alıştık. Aynı tempoda çalışıyoruz. Soğuğa karşı önlemler aldık. Karda yağsa satışlarımız devam edecek. Dur durak yok. Yağmurda çamurda satışlara devam" diye konuştu.

Bir diğer satıcı Abdil Özen ise soğuk havalardan dolayı satışlarda zorlandıklarına vurgu yaparak, şunları söyledi:

"İşlerimiz bu yıl güzel. Ancak hava soğuk üşüyoruz. Zor şartlarda millet umut dağıtıyoruz. Soğuklara karşı sıkı giyiniyoruz. Yoksa hastalanıyoruz. Yarım saat sonra grip oluyoruz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yağmur Çamur Demeden Umut Dağıtıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement