Özge ve Hacı'nın Ayrı Tatili Kafaları Karıştırdı - Son Dakika
Magazin

Özge ve Hacı'nın Ayrı Tatili Kafaları Karıştırdı

Hacı Sabancı'nın, tatil için arkadaşlarıyla İbiza'ya gitmesinden sonra Özge Ulusoy'un İzmir'e ailesinin yanına gitmesi akıllara "Ayrıldılar mı" sorusunu getirdi.

27.07.2015 09:41  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacı Sabancı, özel uçağına atlayıp arkadaşlarıyla İspanya'nın gözde eğlence adası İbiza'ya gitti. Sevgilisi Özge Ulusoy ise İzmir'de ailesiyle birlikte tatilde...

ÖZEL UÇAĞIYLA GİTTİ

Neredeyse tüm tatillerini güzel sevgilisi Özge Ulusoy ile birlikte geçiren Hacı Sabancı, bu kez İbiza'nın yolunu arkadaşlarıyla tuttu. Sosyetik iş adamı, önceki akşam özel uçağıyla İspanya'nın gözde eğlence adası İbiza'ya gitti.

Geçtiğimiz haftalarda aynı yerde Özge Ulusoy'la tatil yapan Sabancı'yu bu kez aralarında Kaan Kalyon ve Selahattin Aksoy'un da bulunduğu arkadaşları eşlik etti.

AYRILIK İDDİASI YALAN!

Hacı Sabancı, İbiza'nın en gözde bar ve beach'lerinde eğlencenin doruğuna çıkarken Özge Ulusoy ise ailesiyle İzmir'deydi. Çocukluğunun geçtiği Özdere Havacılar Kampı'nda anne ve babasıyla çocukluk günlerine dönen güzel modelin de keyfine diyecek yoktu. Bu arada Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı'nın ayrı tatil yapması, ayrılık dedikoduları çıkardı. Ancak ikilinin aşkı doludizgin devam ediyor.

İYİ Kİ BENİM AİLEMSİNİZ

Çocukluğunun geçtiği Özdere Havacılar Kampı'nda ailesiyle tatil yapan Ulusoy, anne ve babasıyla bu kareyi paylaşıp şöyle yazdı: "İyi ki benim ailemsiniz. Sizsiz ben, ben olamazdım. 1 yaşından beri her yazım, anılarım burada. Haliyle mutluluğum tarifsiz."

Özge ve Hacı\'nın Ayrı Tatili Kafaları Karıştırdı

Son Dakika Magazin Özge ve Hacı'nın Ayrı Tatili Kafaları Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Dalton: Bu sabancılar zamanında karaborsa malları satıp milletin anasını aglatmışlar her taraftan şehit haberleri geliyo bizene sabancıdan cehennemin dibinde tatil yapsınlar 11 2 Yanıtla
  • Vatandaş: Para para para.. kız daha zengin birisini bulmuştur 10 0 Yanıtla
  • H.ÖZER: BAŞKA HABER KALMADIMI KI BU SEREFSIZLERIN BU SEHTLERIN GELDIGI BU GÜNLERDE HABER YAPIYORSUNUZ. BIZLER BEDEN ODERKEN ONLAR SEFASINI SÜRÜYOR.ALLAH BÜYÜK BUNUN HESABINI VERIRLER. 9 0 Yanıtla
  • Doktor: Para var huzur var ister tek gider ister biriyle gider işine gelirse 8 0 Yanıtla
  • ....: ortak bir yerde buluşur onlar bi merak etmiyoruz sizde merak etmeyin 6 0 Yanıtla
  • GENÇ : hacım doymuş galiba 6 0 Yanıtla
  • osman eren: Yav şinci gafam çok karıştı ne oldu ben annamadım 5 0 Yanıtla
  • Ser: Kafam cok karıştı 5 0 Yanıtla
  • Yunus emre istanbul: Yoo hic kafa karistirmadi umrumuzda deillerki 5 0 Yanıtla
  • Aaaaa: Kafam çok karışık ne yapacağımı. Bilemiyorum 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement