Pakistan Çevre Bakanı'ndan Baylan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Pakistan Çevre Bakanı'ndan Baylan'a Ziyaret

Pakistan İmar İskan ve Çevre Bakanı Malik Tanveer Aslam ve heyeti, Türkiye'nin ve dünyanın önemli su sayaçları markaları arasında yer alan Baylan Su Sayaçları tesisine ziyarette bulundu.

04.02.2016 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baylan Su Sayaçları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Baylan'la bir araya gelen Pakistan Çevre Bakanı, daha önce Pakistan İmar İskan ve Çevre Bakanlığı'na bağlı Pakistan Su İdareleri ile Baylan Su Sayaçları arasında yapılan "Su Kayıp ve Kaçakları Programı" anlaşmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Baylan Su Sayaçları'ndan uzaktan okumalı ve açma kesme Vanalı su sayaçları satın alan Pakistan Su İdareleri yönetimi olarak anlaşmadan ötürü oldukça memnun olduklarını dile getiren Bakan Malik Tanveer Aslam, Baylan Su Sayaçları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Baylan'a ayrıca teşekkürlerini sundu. Satın alınan su sayaçlarından tam randıman aldıklarını ve sistemi yakından takip etmek için fabrika ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Çevre Bakanı, ayrıca su sayaçları sistemiyle ilgili İbrahim Baylan'dan önemli bilgiler aldı. Pakistan Çevre Bakanı Aslam," Saha uygulamaları çalışmalarında BAYLAN Su Sayaçları çok başarılı. 2016 ve 2017 yıllarında yapılacak alımlarda BAYLAN, çağdaş teknolojiye uyum ve kalite olarak şu anda bir adım önde. Amacımız, çağdaş teknolojiye uygun sayaç seçimi yapmaktır. Bu anlamda ilk tercihimiz Baylan Su Sayaçlarıdır" ifadelerini kullandı.

Son olarak başta İbrahim Baylan başta olmak üzere tüm fabrika çalışanlara teşekkürlerini sunan Pakistan Çevre Bakanı, yapılan bu önemli görüşme sonrası ziyaretini tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pakistan Çevre Bakanı'ndan Baylan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement