Pakize Abla 1 Numara Oldu - Son Dakika
Güncel

Pakize Abla 1 Numara Oldu

Mobil dünyada kadınların hayatına renk katan Netmarble'ın yeni uygulaması Pakize Abla 'Yaşam Tarzı' kategorisinde App Store'da 1 numaraya yerleşti.

02.07.2015 13:40

Ücretsiz olarak indirilebilen uygulamada, Pakize Abla karakteri hemcinslerine günlük olarak güncellenen pratik bilgiler, öneriler ve keyifli mini uygulamalar sunuyor.

Netmarble'ın sadece kadınlara özel yeni uygulaması Pakize Abla Apple AppStore'un 'Yaşam Tarzı' kategorisinde rakiplerini geride bırakarak 1 numaraya yükseldi. Ücretsiz olarak indirilebilen uygulama, keyifli tasarımı ve hayat kolaylaştıran içeriğiyle şimdiden kadınların favori uygulaması oldu.

Her biri günlük olarak güncellenen 5 farklı kategoriden oluşan Pakize Abla, Türkiye'de ilk defa Burç Yorumu, Günün Tarifi, Günün Kombini, Günün Oyunu ve Bana Özel kategorilerini bir araya getiren uygulama olarak benzer uygulamalardan farklılaşıyor. Pakize Abla, bu kategorileri ile kadın kullanıcılar keyifli bir içeriğe ulaşırken pratik bilgiler ve ipuçlarına da ulaşabiliyor.

"Bana Özel" Uygulaması Kadınların İmdadına Yetişiyor

Pakize Abla'nın Bana Özel uygulaması, özellikle yoğun tempoda çalışan kadınların takip etmekte zorlandığı bazı konularda kadınların yardımına koşuyor. Su içme takvimi, özel dönem takip takvimi gibi uygulamalarıyla Pakize Abla, kadınların mobil dünyadaki en yakın arkadaşı olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pakize Abla 1 Numara Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement