Palandöken'de Temizlik Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Palandöken'de Temizlik Çalışmaları

Palandöken\'de Temizlik Çalışmaları

Palandöken Belediyesi tarafından, ilçe merkezinde başlatılan temizlik çalışmaları devam ediyor,

12.11.2014 11:04

Palandöken Belediyesi tarafından, ilçe merkezinde başlatılan temizlik çalışmaları devam ediyor,

Başta atıl durumda bulunan arsalar olmak üzere, cadde, mahalle, sokak, cami, okul, apartman ve sitelerin önlerinde titizlikle yürütülen temizlik çalışmalarıyla ilçe kışa hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların 40 kişilik ekiple devam ettiğini ve kış gelmeden ilçenin tamamında çalışmaların bitirileceğini söyledi.

Boş arazilerde ve atıl durumda bırakılan arsalarda biriken hafriyat, moloz ve çöplerin toplanarak gelişi güzel savrulmuş ağaç yaprakları ile dallarının alındığını belirten Bulutlar, şöyle konuştu:

"Kış turizminin incisi olan ilçemizde vatandaşlarımız temizlik konusunda daha duyarlı olmalı. Belediye vatandaş işbirliği çerçevesinde ilçenin örnek ilçe statüsüne kavuşması için herkes üzerine düşeni yapmalı. Temiz ve daha kaliteli bir ilçe için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. Çünkü temizlik konusunda çok hassasız. Rutin temizliğin dışında, ilkbahar ve sonbaharda yılda iki kez genel temizlik yapıyoruz. Özverili şekilde bizimle işbirliği yapan vatandaşlarımıza ve personelime teşekkür ederim." - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Palandöken'de Temizlik Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement