Palu'da Menfeze Tuzaklanan Bomba Patladı: Baba ile 2 Çocuğu Öldü (2) - Son Dakika
Güncel

Palu'da Menfeze Tuzaklanan Bomba Patladı: Baba ile 2 Çocuğu Öldü (2)

Palu\'da Menfeze Tuzaklanan Bomba Patladı: Baba ile 2 Çocuğu Öldü (2)

patlama JANDARMA KARAKOLUNA 500 METRE MESAFEDE OLDU Elazığ'ın Palu İlçesi Bozçanak Köyü Hanönü Mezrası'nda menfeze yerleştirilen ve Çetin Yıldırım ile çocukları Ensar ve Ecrin'in ölümüne neden olan bombanın bölgede bulunan Kayaönü Jandarma Karakolu'na 500 metre mesafede meydana geldiği belirtildi.

13.06.2015 21:00

patlama JANDARMA KARAKOLUNA 500 METRE MESAFEDE OLDU

Elazığ'ın Palu İlçesi Bozçanak Köyü Hanönü Mezrası'nda menfeze yerleştirilen ve Çetin Yıldırım ile çocukları Ensar ve Ecrin'in ölümüne neden olan bombanın bölgede bulunan Kayaönü Jandarma Karakolu'na 500 metre mesafede meydana geldiği belirtildi. Kayaönü Jandarma Karakolu'nda görevli askerlerin devriye ve göreve gittikleri zaman sık sık patlamanın meydana geldiği yolu kullandıkları ifade edildi. Patlamanın bulunduğu bölgede güvenlik şeridi oluşturan jandarma olay yeri inceleme ekipleri başka bir patlayıcının olup olmadığını belirlemek için dedektör köpeklerle arama yaptı. Patlamayla ilgili araştırma çok yönlü devam ediyor.

Patlamada 2 çocuğuyla birlikte hayatını kaybeden Çetin Yıldırım'ın Alacakaya İlçesi'nde bir maden ocağında işçi olarak çalıştığı ortaya çıktı. Eşini ve 2 çocuğunu kaybeden Fatma Yıldırım sinir krizi geçirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Palu'da Menfeze Tuzaklanan Bomba Patladı: Baba ile 2 Çocuğu Öldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kuzeni: ALLAH rahmet etsin , makamını cennet etsin. 0 0 Yanıtla
  • Gurt: Rabbim acı bu millete !! Herşeyin 1000 mislini hak ediyoruz. Ama acı bu garibanlara.. 0 0 Yanıtla

Advertisement