Pamir Dikdik'in Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Pamir Dikdik'in Cesedi Bulundu

Pamir Dikdik\'in Cesedi Bulundu

Zekeriyaköy'de kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir'in cansız bedenine ulaşıldı. Pamir'in havuza düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

05.04.2014 14:48  Güncelleme: 19:48

Dün sabah 09:00'da kayboldu haberi gelen 3,5 yaşındaki Pamir'den acı haber geldi. Yan villanın havuzunu kontrol eden dalgıçlar küçük çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı.

YAN VİLLANIN HAVUZUNDA ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Pamir, ailesi uyandığında evde yoktu. Jandarma, itfaiye ve AKUT ekipleri seferber oldu, Pamir'in önce evin sonra bahçenin kapısından çıkıp kaybolduğu ihtimali üzerine aramalar başlatıldı. Küçük çocuğun kaybolduğu haberi kısa sürede sosyal medyada duyuldu, İstanbul ayağa kalktı. Gece boyu devam eden çalışmalar sabah kahvaltısı için verilen molanın ardından yeniden başladı. Saat 14:45'te kötü haber geldi. Küçük Pamir yan villanın havazunda ölü olarak bulundu.

OTOPSİ YAPILACAK

Kötü haber Pamir’in ailesi kadar çalışmalara katılanları yasa boğdu. Küçük çocuğun cesedi havuzdan çıkarılarak bekleyen ambulansa konuldu. Pamir'in cesedi otopsi için adli tıbba sevkedildi.

AİLE YIKILDI

Kötü haberi alan Baba Serdar Dikdik ve babaanne Günseli Dikdik ile birlekte tüm aile hatta arama kurtarma çalışmalarına katılanlar yıkıldı.Ayakta durmakta zorluk çeken Serdar Dikdik, kollarına girenlerin eşliğinde yürüdü. Serdar Dikdik ,"Ben aşkıma ne diyeyim şimdi. Benim tek çocuğum... Taş bebek..." diyerek gözyaşı döktü. 

BABASI "BU MAHALLEDEN ÇIKACAK" DEMİŞTİ

Arama çalışmaları devam ettiği sırada baba Serdar Dikdik çalışmaları koordine eden yetkililere aramaların mahalle içinde yoğunlaştırılmasını isteyerek "Çocuğun üzerinde tulum var. Ayakkabısı bile yok. Aramaları ormanlık alan yerine mahalle içinde yoğunlaştırın. Pamir akşam 19.00 gibi uyur. Şimdi gündüz. Ayaklandı. Kesin buralarda dolaşacak. Zekeriyaköylüler bu çocuk kesin bir bahçeye girdi. Evi kapalı olanlar varsa bir içeri seslenin. Hareketli çocuk sese gelir. Emlakçılar boş evleri bir kontrol edin. Eve girmiş kapı kapanmış olabilir. Herkes mahallesine baksın. Bu çocuk buralarda bir yerde çıkacak. Çocuk ağlamayı bilmiyor. Çocukta kırmızı tulum var. Casper hayalet gibi dolaşıyor. Kesin buralardan çıkacak" demişti.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Pamir Dikdik'in Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • karakuş: üzülmeyin allahh verdi alahh alır namaz kılmayın işte akıbetini görün 9 32 Yanıtla
  • Muhammed ERCAN: ALLAH'Im Sen Ailesine Sabır Ver Yarabbi! 27 1 Yanıtla
  • Nedim: 15 saat içinde yan villanın havuzuna bakmamışlarmı..Daha yenimi bakıyorlar..Nasıl oluyor bu anlamadım..İnsan önce yanındaki evlere bakar..Ne oluyor ya...Çok üzüldüm 24 0 Yanıtla
  • Kerim İncesu: Kur'an-ı Kerim'de 'Vildanün Muhalledun' tabiri var, yani 'Cennet Çocukları'. Büluğ çağından evvel ölen çocuklar günahsız gittikleri için cennette ebedi olarak çocuk olarak kalırlar ve anne babaları onları orada hiçbir dert, sıkıntı , zahmet olmadan ebedi olarak severler, çocuk sevgisini en güzel şekilde ebediyyen yaşarlar. Zaten şu anda dünyanın kirine bulaşmadan cennette olan bu yavru ayrıca ahirette anne babasına şefaat edecek, belki bu sayede anne babaları cennete girebileceklerdir. Bu önemli ve güzel noktaları da düşünerek bu müessif hadiseye sabretmek lazım, Allah sabr-ı cemil versin... 22 0 Yanıtla
  • genc: Allah rahmet eğlesin ailesine de sabır versin . yalnız anlamadım bi konu var her yer didik didik aranırken yan villaya bakmak akıl edilmemiş mi ? enteresan. 15 3 Yanıtla
  • RUMUZ: ŞU ABUK SABUK YORUM YAPAN ZAVALLILAR, ALLAH VİCDAN VERSİN SİZE!!! 14 0 Yanıtla
  • Metin: Babası çapulcu olmasa idi Rahmet dilerdim ama babası çapulçuymuş..Yapacak birşey yok 3 9 Yanıtla
    Mete: En azından burada yapmayın be AKP liler.. 0 0
  • Nisa: Cok uzucu...! Simdi o meleklerle uyuyor. Allah ailesine ve yakinlarina sabir versin. 12 0 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: RABBİM yazdıysa kimseler bozamıyor.o kadar uğraşıldı herkes seferber oldu.çokk üzüldüm bunun tesellisi asla yoktur.hiç kimse evlat acısıyla sınanmasın çok zor RABBİM sabırlar versin.hepimizin başı sağ olsun.. 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement