Panasonic Tz-P2 Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Panasonic Tz-P2 Geliyor

Panasonic, güçlü ve esnek Android tableti FZ-B2'yi piyasaya sunuyor.

31.10.2014 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Panasonic, 7 inç ekrana sahip dayanıklı Toughpad FZ-B2'yi duyurarak, güçlü ve esnek AndroidTM kurumsal tabletini piyasaya sürmüş oldu. Toughpad FZ-B2, gün ışığında göz alıcı netlik sunan ekranı, esnek kurumsal konfigürasyon seçenekleri ile hafif uygulamalar kullanan mobil çalışanlar ve açık kaynak işletim sistemlerinin avantajını yaşamak isteyen şirketler için mükemmel bir çalışma aracı olarak öne çıkıyor.

İlk kez Hollanda'nın Utrecht şehrinde düzenlenen ICT Exhibition'da gün yüzüne çıkan AndroidTM işletim sistemli cihaz, üyeleri arasında FZ-M1 ve FZ-M1'in Windows 8.1 işletim sistemli ve uygun maliyetli versiyonunun da bulunduğu 7 inç dayanıklı Toughpad tablet ailesini tamamlıyor. Bu üç cihaz aynı platformu kullandıkları için masaüstü beşiği, araç montaj kitleri, el kayışları, çoklu pil dolum cihazı ve yedek piller gibi yan donanımlar cihazların her birinde kullanılabiliyor.

Kurumların aradığı güç

Fansız çalışan Toughpad FZ-B2 işlem gücü ve belleğiyle 7 inç AndroidTM tablet pazarını sürükleyecek nitelikte bir ürün. AndroidTM 4.4 işletim sistemiyle çalışan cihaz, son teknoloji ürünü Intel® Celeron® N2930 işlemciyle çalışıyor ve 2 GB Ram ile 32 GB bellek kapasitesiyle piyasadaki benzerlerinden ayrılıyor.

Uzun pil ömrü ve çalışırken pil değiştirme seçeneği

Toughpad FZ-B2, ortam ışığı sensörü gibi pilden tasarruf sağlayan dahili özellikleri sayesinde, 2,5 saat dolum süresi ile doldurulmuş değiştirilebilir pili ile 7* saate kadar çalışabiliyor. Ayrıca yeni LCD teknolojisini kullanan Toughpad FZ-B2; güçlendirilmiş cam, yüksek kontrast oranı ve 500cd/m² parlaklık değeri gibi özelliklerin yanı sıra Panasonic yansıma önleyici katmanı, WXGA (1280x800) çözünürlük ve 5 parmak kapasitif dokunmatik özellikleri sunuyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Panasonic Tz-P2 Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement