Parasını Vermeyen Kuzenini Öldürdüğü" İddiası - Son Dakika
Güncel

Parasını Vermeyen Kuzenini Öldürdüğü" İddiası

Maslak'ta gece bekçisi olarak çalıştığı şirkete çağırdığı kuzenini bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli, yakalandı.

12.09.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maslak'ta gece bekçisi olarak çalıştığı şirkete çağırdığı kuzenini bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli, yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'da hamal olarak çalışan Mehmet Tunç'un (33) ailesinin, 6 Eylül'de yaptığı kayıp başvurusuyla ilgili çalışma başlattı.

Tunç'un telefon görüşmelerini inceleyen ekipler, son olarak Maslak Atatürk Organize Sanayi Sitesi'ndeki reklam şirketinde gece bekçisi olarak çalışan kuzeni Yavuz K. (36) ile görüştüğünü tespit etti.

Ekipler, şirketteki güvenlik kameralarını kontrol ettiklerinde, Tunç'un 6 Eylül'de Yavuz K'nın yanına gelerek şirkete girdiğini ve daha sonra çıkış yapmadığını belirledi.

Görüntülerde, Yavuz K'nın ilerleyen saatlerde taşıdığı çöp poşetlerini şirketin karşısında kazdığı çukura gömdüğü görüldü.

Polis tarafından gözaltına alınan Yavuz K'nın, emniyetteki sorgusunda kendisine görüntüler izletildikten sonra suçlamayı kabul ettiği belirtildi.

Emniyetteki ifadesinde Mehmet Tunç ile bankada ortak hesap açtırdıklarını ve hesaptaki 40 bin liranın yarısını istediğini kaydeden Yavuz K'nın, Tunç'u, parayı vermediği için öldürdüğünü söylediği bildirildi.

İfadesinin devamında, Tunç'un kafasına demirle vurduğunu ve daha sonra bıçakla kafasını gövdesinden ayırdığını anlatan Yavuz K'nın, cesedi ağır olması sebebiyle parçalara ayırarak şirketin karşısındaki bahçeye gömdüğünü itiraf ettiği kaydedildi.

Yavuz K'nın vücudundaki yanık izlerini gören polis, şirket yetkilileriyle görüştüğünde, yanıkların 8 Eylül'de şirkette çıkan yangını söndürmek isterken oluştuğu yönünde bilgi aldı. Ancak yapılan araştırmada, 4 gün önceki yangının, belirtildiği gibi bilgisayar kablolarının tutuşmasıyla çıkmadığını, kamera görüntülerini yok etmek için şüpheli tarafından çıkartıldığını tespit etti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yavuz K, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Parasını Vermeyen Kuzenini Öldürdüğü' İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement