Park Halindeki Otomobil Yandı - Son Dakika
Güncel

Park Halindeki Otomobil Yandı

Park Halindeki Otomobil Yandı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir araç sürücüsü alışveriş yapmak için park ettiği aracını döndüğünde yanmış halde görünce şaşkına döndü.

27.07.2014 15:40

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir araç sürücüsü alışveriş yapmak için park ettiği aracını döndüğünde yanmış halde görünce şaşkına döndü.

Edinilen bilgiye göre, çiftçilikle uğraşan 55 yaşındaki Şuhaip Güner, kendisine ait olan 22 PF 885 plakalı otomobilini alışveriş yapmak için cadde üzerine park etti. Park halindeki otomobil belirlenemeyen bir sebepten dolayı motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. Yangını ilk gören Gazibey Mahallesi Muhtarı Ömer Özlem yanan araca ilk müdahaleyi yangın tüpüyle yaparak, ardından Malkara itfaiye ekiplerine bildirdi.

LPG tüpü takılı olduğu öğrenilen araç kısa sürede alevler içerisinde yandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi.

Araç, yangının söndürülmesinin ardından kurtarıcı vasıtasıyla otoparka çekildi. Yangının elektik kontağından çıktığı üzerinde duruluyor. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Park Halindeki Otomobil Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement