Parmaklıklar Ardında "Çiftetelliyle" Moral Buldular - Son Dakika
Güncel

Parmaklıklar Ardında "Çiftetelliyle" Moral Buldular

Görüntü Dökümü : Konserden detaylar Mahkumların oynamasından detaylar Cezaevi Müdürü Mustafa Çorumlu'nun açıklamaları Parmaklıklar ardında "çiftetelliyle" moral buldular Sincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen konserde tutuklu ve hükümlüler Cezaevi Müdürü Çorumlu ve gardiyanlarla çiftetelli oynadı Cezaevi Müdürü Çorumlu: "Tutuklu ve hükümlülerimizle birlikte olmak, duygularını paylaşmak onlara ayrı bir moral veriyor" "Bu arkadaşlarımızın bir daha buraya gelmelerini istemiyoruz.

23.01.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Konserden detaylar

Mahkumların oynamasından detaylar

Cezaevi Müdürü Mustafa Çorumlu'nun açıklamaları Parmaklıklar ardında "çiftetelliyle" moral buldular

Sincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen konserde tutuklu ve hükümlüler Cezaevi Müdürü Çorumlu ve gardiyanlarla çiftetelli oynadı

Cezaevi Müdürü Çorumlu:

"Tutuklu ve hükümlülerimizle birlikte olmak, duygularını paylaşmak onlara ayrı bir moral veriyor"

"Bu arkadaşlarımızın bir daha buraya gelmelerini istemiyoruz. Buradaki programların asıl amacı hatalardan vazgeçirmektir"

KEMAL KARADAĞ - Sincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleştirilen moral konserinde mahkumlar, Cezaevi Müdürü Mustafa Çorumlu ve gardiyanlarla çiftetelli oynadı.

Yenimahallesi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Sincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda moral konseri düzenlendi.

Belediye bünyesindeki sanatçılardan oluşan müzik topluluğu tarafından cezaevi salonunda verilen konseri Cezaevi Müdürü Mustafa Çorumlu, kurum çalışanları, gardiyanlar ile tutuklu ve hükümler izledi.

Yaklaşık 1,5 saat süren etkinlikte sanatçıların söylediği şarkılara eşlik eden mahkumlar, zaman zaman duygu yüklü anlar da yaşadı.

Çiftetelli oynayıp halay çektiler

Konserde söylenen hareketli şarkılarda Cezaevi Müdürü Çorumlu ile görevli gardiyanlar, hükümlü ve tutuklularla çiftetelli oynadı. Şarkılar ve türküler eşliğinde doyasıya eğlenen mahkumlar, birlikte halay çekti.

Konser sırasında özel kıyafetli gardiyanların da güvenlik önlemi aldığı gözlendi.

Cezaevi Müdürü Çorumlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ve bu tür programların süreceğini söyledi.

Etkinliklerin mahkumları hayata bağlama anlamında önemli olduğuna dikkat çeken Çorumlu, şöyle dedi:

"Yenimahalle Belediye Başkanlığı ile bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Bu kapsamda belediyeye teşekkür ediyoruz. Tutuklu ve hükümlülerle birlikte olmak, duygularını paylaşmak, yaklaşmak onlara ayrı bir moral veriyor. Manevi destek vermek için onlarla birlikte oynadım. Cezaevi, kapıyı kilitlemek değil, sevgiyi, saygıyı pekiştirmek. Biz bu arkadaşlarımızın bir daha buraya gelmelerini istemiyoruz. Buradaki programların asıl amacı hatalardan vazgeçirmektir."

Bağlama sanatçısı Gülali Zengin, konser boyunca mahkumların yüzlerinin gülmesini sağladıkları için büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Parmaklıklar Ardında 'Çiftetelliyle' Moral Buldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement