Parti Binasına Kumar Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Parti Binasına Kumar Operasyonu

Geleceğin Türkiye Partisi Adana İl Başkanlığına düzenlenen operasyonda, "kumar oynadığı ve oynattığı" iddiasıyla 85 kişi hakkında yasal işlem gerçekleştirildi.

08.08.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geleceğin Türkiye Partisi Adana İl Başkanlığına düzenlenen operasyonda, "kumar oynadığı ve oynattığı" iddiasıyla 85 kişi hakkında yasal işlem gerçekleştirildi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 10 gün önce kumar oynatıldığı iddiasıyla operasyon düzenlediği merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi'ndeki bir iş merkezinde bulunan Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı binasında kumar oynatılmaya devam edildiği bilgisini aldı.

Daha önce Güven Partisi ve Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi il başkanlığı ile Çukurova Eğlence Konaklama-İş Sendikası olarak da kullanılan ve kumar oynatıldığı iddiasıyla birçok kez operasyon düzenlenen binaya giden ekipler, kapının açılması için yaptıkları uyarıya olumlu yanıt alamayınca balyozla duvarın bir bölümünü kırmaya başladı. Bu sırada bir kişinin kapıyı açmasıyla içeri giren ekipler masaların üzerinde tombala pulları buldu.

Ekipler binada yaptıkları aramada, tombala kartları ve çekiliş topları ile bazı elektronik cihazlar ele geçirdi.

Kameralar tarafından da kaydedilen operasyonda il başkanı Bayram İ'nin de aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Kumar oynadığı iddia edilen 79 kişi ise 208'er lira ceza uygulanarak serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan İl başkanı Bayram İ. ve diğer 5 şüpheli Adana Adli Tıp birimindeki sağlık kontrolünün ardından "kumar oynanması için yer temin etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Parti Binasına Kumar Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement