Paşa Konağı'nda İngilizce öğrendiler - Son Dakika
Güncel

Paşa Konağı'nda İngilizce öğrendiler

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek kentin kültürel ve sosyal yaşamına kazandırılan Gemlik Paşa Konağı Kültür Merkezi'nde çocuklara İngilizce eğitimleri verildi.

16.06.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek kentin kültürel ve sosyal yaşamına kazandırılan Gemlik Paşa Konağı Kültür Merkezi, kapılarını çocuklara İngilizce eğitimi için açtı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında Gemlik Paşa Konağı Kültür Merkezi'nde çocuklara yönelik gerçekleştirilen İngilizce eğitimleri tamamlandı. Gönüllü öğretmenler tarafından gerçekleştirilen İngilizce kursu 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle gerçekleştirildi. İngilizce'yi güncel eğitim teknikleriyle eğlenerek öğrenen çocuklar, 10 hafta boyunca verilen eğitimlere yoğun bir katılım gösterdiler. Öğrenciler, eğitim sayesinde okuldaki başarılarını da arttırarak velilerinin ve öğretmenlerinin de takdirini topladılar. Eğitimin ardından gönüllü öğretmenler Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat'ı ziyaret etti. Öğretmenlere verdikleri emekler için teşekkür eden Arat, gönüllü eğitmenlere birer 'Yeşil Türbe Çinisi' hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Paşa Konağı'nda İngilizce öğrendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement