Pasinler'de "Tuz Kullanımına Dikkat" Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de "Tuz Kullanımına Dikkat" Yürüyüşü Yapıldı

Pasinler\'de "Tuz Kullanımına Dikkat" Yürüyüşü Yapıldı

11-17 Mart tarihleri arasında kutlanan “Aşırı Tuz Kullanımına Dikkat Haftası” nedeniyle Pasinler’de, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin geliştirdikleri proje çerçevesinde halk yürüyüşü gerçekleşti.

14.03.2014 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11-17 Mart tarihleri arasında kutlanan "Aşırı Tuz Kullanımına Dikkat Haftası" nedeniyle Pasinler'de, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin geliştirdikleri proje çerçevesinde halk yürüyüşü gerçekleşti.

Şehitler Parkı'ndan başlayarak İbrahim Hakkı Hazretleri Camii'ne kadar devam eden yürüyüş sonunda, öğrenciler tarafından aşırı tuzun zararlarını anlatan kısa bir bildirimde bulundular.

Proje koordinatörü Köksal Çoban, amaçlarının fazla tuz kullanımının zararlarına dikkat çekmek olduğunu, bu amaçla da öğrencilerinin, hafta boyunca çeşitli etkinliklerde bulunacaklarını söyledi.

Projeden sorumlu olarak görevlendirilen Meslek Dersleri Öğretmeni Permin Kılıç'ın rehberliğinde çalışmalarını yürüten Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, ilçe nezdinde çeşitli iş yerlerine afişler asarak, halkın bu konuda bilinçlenmesini sağlamak istediklerini ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler'de 'Tuz Kullanımına Dikkat' Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement