Patates Alıp, Sahte Dolar Vermişler - Son Dakika
Güncel

Patates Alıp, Sahte Dolar Vermişler

Patates Alıp, Sahte Dolar Vermişler

'Beni dolandırdı' dediği kadını pompalı tüfekle öldürdü(ek) PATATES ALIP, SAHTE DOLAR VERMİŞLER Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gözaltına alına Turan Fidan, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

12.08.2015 19:08

'Beni dolandırdı' dediği kadını pompalı tüfekle öldürdü(ek)

PATATES ALIP, SAHTE DOLAR VERMİŞLER

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gözaltına alına Turan Fidan, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Cinayet Bürosu ekiplerine şu ifadeyi verdi

Ben komisyonculuk yapıyorum. Tarlada ekili olan patates, soğan, narenciye ne varsa peşin alıp satıyorum. Remziye ile nikahsız eşi benden patates aldı. Karşılığında çek ve dolar verdiler. Dolarlar sahte çıktı. Paramı almak için peşlerine düştüm, sürekli beni oyaladılar. Olaydan önce konuşmak için parkta buluştuk. Arabalarında pompalı silahı gördüm. Paramı istedim, vermediler. Ben de korkutmak için kendi arabalarındaki silahı alıp ateş ettim. Asıl hedefim Remziye değil, yanındaki adamdı. Ama kaçtı vuramadım. .

Dolandırıcılık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Remziye Tüdeş'in üzerinden sahte kimlikler ve senetler bulan polis, kaçan sevgilisini yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Patates Alıp, Sahte Dolar Vermişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement