Patnos Gençlik Spor, Beşiktaş ile Kardeş Takım Oldu - Son Dakika
Yerel

Patnos Gençlik Spor, Beşiktaş ile Kardeş Takım Oldu

Ağrı'yı BAL Ligi'nde temsil eden Patnos Gençlik Spor, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile kardeş takım oldu.

23.07.2013 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'yı BAL Ligi'nde temsil eden Patnos Gençlik Spor, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile kardeş takım oldu.

Patnos Gençlik Spor Kulübü üyeleri, Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'ı makamında ziyaret ederek, kulüp hakkında çeşitli görüşmelerde bulundu.

Ziyarette Orman'ın, Beşiktaş ruhunu Ağrı'da yaşatmak amacıyla Patnos Gençlik Spor Kulubü ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nü kardeş kulüp olarak ilan ettiklerini belirterek, kulüpler arasında kardeş takım sözleşmesi imzaladıklarını ifade ettiği belirtildi.

Bölgede barış ve kardeşliği pekiştirmek adına kardeş kulüp oluşturmak istediklerini vurgulayan Orman'ın, bu kardeşliği pekiştirmek adına ileriki dönemlerde Patnos Gençlik Spor ile Ağrı'da bir hazırlık maçı yapacaklarını söylediği kaydedildi.

Patnos Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erdinç Özdemir de ileriki dönemlerde Ağrı'da, iki kulüp olarak organize edecekleri altyapı seçmelerinin yapılacağını ve yetenekli futbolcuların Beşiktaş Spor Kulübüne kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Ağrı'da futbol ve diğer spor organizasyonlarının başarıya ulaşabilmesi için var güçleriyle mücadele ettiklerinin altını çizen Özdemir, Beşiktaş'tan da destek gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Bu arada, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile kardeş takım olan Patnos Gençlik Spor, bu yıl katılacağı BAL Ligi'nde forma rengini siyah beyaz olarak belirledi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Patnos Gençlik Spor, Beşiktaş ile Kardeş Takım Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement