Patnos'ta Asfaltlama Çalışması - Son Dakika
Yerel

Patnos'ta Asfaltlama Çalışması

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, 30 bin metrekare asfaltlama yapacaklarını bildirdi.

14.08.2015 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, 30 bin metrekare asfaltlama yapacaklarını bildirdi.

Başkan Akbay, yaptığı açıklamada, özellikle merkez mahallelerdeki asfalt sorununu bu yaz tamamen çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

Patnos Belediyesi olarak yeni rekorlara imza attıklarını ifade eden Akbay, "Yaklaşık 2 ay önce bölgemizin en önemli sorunlarından olan asfalt konusunu 30 bin metrekare asfalt kaplaması yaparak çözeceğimizi söylemiştik. Geldiğimiz noktada yaklaşık 10 bin metrekare asfalt kaplaması yaparak bu hedefi yarılamış durumdayız" dedi.

Çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü vurgulayan Akbay, şöyle konuştu:

"Bu yaz yapacağımız asfalt çalışmalarıyla bölgemizi bu sorundan tamamen arındırmış olacağız. Kaplama çalışmalarını büyük bir titizlilikle sürdürüyoruz. Asfalt ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışarak günlük 4 bin metrekare asfaltı bölgemizin sokaklarıyla buluşturmayı başardı. Şu anda 2 ayrı noktada asfalt çalışması yapılmaktadır. Yunus Emre Mahallesi, Eski Erciş Yolu ve Yeşil Çimen mahallelerinde asfalt sorunu tamamen çözüme kavuşmuş durumda. Şuan da çalışmalarımız Abdulvahap Küfrevi Mahallesi ve Selahaddini Eyyubi Mahallesi bölgelerimizde yoğunlaştı. Personelimiz bu aşırı sıcağa rağmen ortaya koyduğumuz hedefe ulaşmak için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Patnos'ta Asfaltlama Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement