Pazarlar'da İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Eğitimi

Pazarlar\'da İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Eğitimi

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Öğrencilerin İngilizcelerini geliştirmek üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan DyneD programına öğrencilerin ulaşmasına yardımcı olmak üzere takip edilecek olan yeni yöntemler üzerine ardı arkasına toplantılar yapılıyor.

05.03.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Öğrencilerin İngilizcelerini geliştirmek üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan DyneD programına öğrencilerin ulaşmasına yardımcı olmak üzere takip edilecek olan yeni yöntemler üzerine ardı arkasına toplantılar yapılıyor.

Toplantıda DyneD İngilizce Dil Eğitimi Sistemi İçin Pazarlar'da yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

İlki Salı günü yapılan toplantının, 2.si ise Çarşamba günü yine Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Şube Müdürü Müslüm Ünsal Alpay, okul idarecileri ve İngilizce öğretmenleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Şube Müdürü Müslüm Ünsal Alpay'ın katılımı ile Programın öneminin vurgulandığı ilk toplantının ardından, Şube Müdürü Müslüm Ünsal Alpay başkanlığında, Simav DyneD ilçe koordinatörü Yıldırım Kocabıyık'ın da katılımı ile katılımcılara programın işleyişi ile ilgili uygulamalı ayrıntılı bilgiler verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, toplantıda yaptığı konuşmada;" Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından hazırlanan bu programın, öğrencilerimizin İngilizceyi öğrenmelerine büyük destek verecektir. Öğrencilerimizin birçoğunun evinde bilgisayar ve İnternet yok. Bu durum bu programın uygulanmasındaki zayıf yönümüz. Fakat okullarımızda yeteri kadar bilgisayar vardır. Bir plan dahilinde öğrencilerimizin sisteme kaydını yaparak, programdan yararlanmalarını sağlayalım. Mart ayı içerisinde öğrencilerimizin tamamının sisteme gireceğini umut ediyorum. Yine sistemdeki sıkıntıların da en kısa zamanda ortadan kalkacağı bilgisini aldık. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ayrıca yetkililer, "Okul idarecileri ile İngilizce öğretmenlerinin katıldığı ve oldukça yararlı geçen bilgilendirme toplantısının sonunda, adı değişen okul idarecileri sisteme giriş yapamadıklarını, diğer İngilizce Öğretmenleri de yaklaşık 30 gündür sistemin aktif olmadığını hala sıkıntı yaşadıklarını vurguladılar.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement