Pazarlar'da Yıl Sonu Müdürler Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da Yıl Sonu Müdürler Toplantısı Yapıldı

Pazarlar\'da Yıl Sonu Müdürler Toplantısı Yapıldı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde 2012-2013 "Yıl Sonu Eğitim Bölgesi Müdürler" toplantısı yapıldı.

03.07.2013 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde 2012-2013 "Yıl Sonu Eğitim Bölgesi Müdürler" toplantısı yapıldı.

Pazarlar Kaymakamlığı toplantı salonundaki toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Milli Eğitim Şube Müdürü Serkan Gürbüz, okul ve kurum müdürleri katıldı.

Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, iyi dilek ve temennilerin ardından 2012-2013 eğitim-öğretim yılı ile ilgili olarak yaptığı genel değerlendirmede, "Gerek eğitim ve öğretim gerekse kültürel ve sportif faaliyetlerimizde başarılı sayılacak bir dönem geçirdik. Bu dönemin en dikkat çeken olayı şüphesiz Anadolu Öğretmen Lisemizin pansiyonu ile birlikte yeni binasında eğitim ve öğretime başlaması diyebiliriz. Ayrıca, Benchmarking projeleri kapsamında gayretli ve programlı çalışmalar sonucunda eğitimde iyi bir noktaya geldiğimizi belirtmek isterim. Bu çalışmalarımızın sonuçlarını KDS'de gördük, üniversite sınavlarında ve SBS 'de de görüleceği umut etmekteyim. Değerler eğitimi projesi eğitimimize olumlu bir katkı sağlamıştır. 12 yıllık zorunlu eğitim, bizde sorunsuz başladı sorunsuz devam etmektedir. Öğretmen ihtiyaçlarımızın yeni dönemde karşılanacağını umut ediyorum" dedi.

Bu konuşmanın ardından okul ve kurum müdürleri gündemle ilgili olarak okullarında öğretim yılı süresince yapılan faaliyetlerin değerlendirmesini yaptılar. Dilek ve temennilerin ardından toplantıya son verildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da Yıl Sonu Müdürler Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement