Pazarlar Güzelleşiyor - Son Dakika
Yerel

Pazarlar Güzelleşiyor

Pazarlar Güzelleşiyor

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde şehir düzenlenmesi kapsamında yol genişletme parke taşı döşeme çalışmaları son hızla devam ediliyor.

27.08.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde şehir düzenlenmesi kapsamında yol genişletme parke taşı döşeme çalışmaları son hızla devam ediliyor.

Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde yol yapım, parke tası döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Pazarlar İlçesi Cumhuriyet Caddesinin çevre düzenlemesi ve parke taşı döşeme çalışmaları Belediye Fen İsleri ekiplerince sürdürülüyor.

İlçenin güzelleşmesi ve yaşanılabilir bir şehir olması adına her türlü çalışmayı yapacaklarını belirten Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, " Cumhuriyet caddesinin acil yapılması Anadolu Öğretmen Lisesi yolunda 2 bin 500 metrekarelik yol kilitli beton parke taşı döşemesini yapıyoruz. Cumhuriyet caddesinde Elektrik ve kanalizasyon çalışmalarında bozulan kilitli parke döşemesinin tamamı sökülerek yeniden döşemesi yapılıyor. İlçemizin diğer cadde ve sokakların kilitli parke taşı döşeme çalışmaları da aynı yöntemle yapılacaktır. Tüm cadde ve sokaklar periyodik zamanlarda tamamen sökülerek yeniden döşeme çalışması yapılacaktır. İlçemize şehir ve kentleşme adına yapılması gereken her şeyi yapacağız" dedi. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar Güzelleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement