Pazarspor Kulübü'nden Taraftara Davet - Son Dakika
Yerel

Pazarspor Kulübü'nden Taraftara Davet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor Kulübü'nün asbaşkanı Doğan İnce, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Ankaragücü maçının, Ankara'da gerçekleştirilecek Rizeliler Günü'ne denk gelmesi sebebiyle tüm Rizeli hemşehrilerini takıma destek olmaya davet etti.

19.03.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor Kulübü'nün asbaşkanı Doğan İnce, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Ankaragücü maçının, Ankara'da gerçekleştirilecek Rizeliler Günü'ne denk gelmesi sebebiyle tüm Rizeli hemşehrilerini takıma destek olmaya davet etti.

İnce, Ankaragücü maçının kendileri açısından önem arz ettiğini belirtti. Karşılaşmanın oynanacağı pazar gününün aynı zamanda Ankara'da yapılacak Rizeliler Günü'ne denk geldiğini ve tüm hemşehrilerini bu zorlu mücadelede Pazarspor'a destek vermeye beklediklerini ifade eden İnce, şunları kaydetti:

"Rize, tüm ilçeleriyle o gün Ankara'da olacak. Bu kapsamda Ankara'ya gelen hemşehrilerimizi 13.30'da başlayacak maçta Ankara 19 Mayıs Stadı'na bekliyoruz. Hep beraber önce Rizeliler Günü'nde sonra da Ankaragücü maçında buluşalım ve coşku dolu, birlik ve beraberlik dolu bir gün geçirelim."

Ankaragücü maçının hazırlıklarının da sorunsuz devam ettiğine vurgu yapan İnce, cezası sona eren Burhan'ın bu karşılaşmada takımdaki yerini alabileceğini, kart cezası bulunan Nuh'un ise görev alamayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazarspor Kulübü'nden Taraftara Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement